Spoocter Публикувано Септември 28, 2006 Публикувано Септември 28, 2006 значи като за начало да ви кажа здрасти на всички от Унгария аз живея там сега питам трябва да направя избор между буллет и страт коя е по добра кажете и цената им горе долу която е в България тука Страт струва 280 лева а буллет около 250 кажете колко струва в бг някой ако е виждал наскоро пс. не задавайте въпроси защото имам достъп до интернет веднъж в седмицата и само в Четвъртък Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 и двете са един дол дренки ама булет-а е с една идея по-добре Цитирай
lyubenski Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 Всъщност има три различни марки : "Страт", "Булет" и "Булет Страт". Най-добра от трите е "Булет Страт", после "Страт" и накраяй "Булет". От трите единствено "Булет" няма тремоло. Относно позициите мисля, че и трите са с по 21. Еми това е, което аз съм забелязал, дано ти помогне. Цитирай
TONY Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 горните са модели марка е по различни понятие Цитирай
TONY Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 в БГ май е по евтино страт афинити сьм виждал по 230 лв Цитирай
lyubenski Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 (Редактирано) Пардон, модели, прав си Тони Редактирано Септември 28, 2006 от lyubenski Цитирай
rocker_vn Отговорено Септември 29, 2006 Отговорено Септември 29, 2006 с 22 прагчета са... SHOWMASTER на SQUIER е най добра... Цитирай
Vasil Belezhkov Отговорено Септември 29, 2006 Отговорено Септември 29, 2006 SHOWMASTER (или STAGEMASTER) за мен също е най-добрият модел на SQUIER, който съм срещал. Аз лично свиря със STAGEMASTER. Вярно, малко са по-скъпички от 200-300 лв., но си имат 24 прагчета, Флойд-Роуз тремоло, 2 хъмбъкъра (т.е. двойни адаптери) и един единичен. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 29, 2006 Отговорено Септември 29, 2006 Да, но така вече коренно се различават от стратокастер-тип китара. Аз мисля, че човека неслучайно пита за стратове, предполагам понеже иска именно страт. И аз съм привърженик на двойния адаптер на бриджа - но с тия флойдове 2 двойни и един единичен работата много ми прилича на Ibanez. И при това с доста некачествен флойд и съмнителни адаптери. Имам чувството, че хората масово си купуват китари от този тип, без да имат никаква представа за какво са им толкова адаптери, но просто защото имат МНОГО адаптери. А и много китаристи са на мнение, че голяма част от евтините флойдове доста влошават звука на китарата. Според много хора, с които съм говорил, стандартните страт-тремола и тези по-новите, които са на пилони, звучат по-добре, и са една евтина алтернатива на иначе доста по-скъпите евтини флойдове. Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 29, 2006 Отговорено Септември 29, 2006 с 22 прагчета са...SHOWMASTER на SQUIER е най добра... Това,че в България се внасят най-ниските бюджетни,"ученически",ако щете,модели - въобще не означава,че Squier са такава марка.Имат разновидности,които да ви вземат акъла - не мога да се съглася,че Showmaster е най-доброто,което предлагат. Цитирай
Phreaker Отговорено Септември 29, 2006 Отговорено Септември 29, 2006 Съгласен съм ,че не вкарват всички модели на Скуайър. Аз лично бих искал този модел: http://www.squierguitars.com/products/sear...rtno=0344100538 Мисля ,че изобщо не е за изхвърляне Цитирай
lyubenski Отговорено Септември 29, 2006 Отговорено Септември 29, 2006 Съгласен съм ,че не вкарват всички модели на Скуайър.Аз лично бих искал този модел: http://www.squierguitars.com/products/sear...rtno=0344100538 Мисля ,че изобщо не е за изхвърляне Такава съм виждал във Райзинг Форсе, наистина е хубава . Лошото е че не помня колко парички беше. Цитирай
Spoocter Отговорено Октомври 3, 2006 Автор Отговорено Октомври 3, 2006 благодаря на всички за помощта но може ли да ми кажете евентуално в бг каде се намира стейджмастер дали в рисинг форсе го има ? Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 благодаря на всички за помощта но може ли да ми кажете евентуално в бг каде се намира стейджмастер дали в рисинг форсе го има ? Да в xxxx има, но серията вече се казва Шоумастър. Стейджмастър беше преди 5 години, когато аз си купих моята. Цитирай
Spoocter Отговорено Октомври 5, 2006 Автор Отговорено Октомври 5, 2006 благодаря на всички за помощта като дойда зимата имате по 1 пиене от мене ай наздраве Цитирай
Recommended Posts