morticia Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 и така мое да е ... само той си знае ... ей, жицаря, моля ти се и аз, недей да използваш тва 'уе' ... Цитирай
philphil Отговорено Октомври 7, 2006 Автор Отговорено Октомври 7, 2006 ее хуууу де м тва 'момчета и хора'' го исползвам само е така ,за щурутия, не съм такъв, а и не се комуникира трудно с мен, не съм такъв човек, тука нарочно така.....м вече няма......извинявайте. кажете нещо интересно....ааа аз съм на 16 год. иначе, morticia ти на колко си и от каде си/? --Яко метъл, ЖИЦИ Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 Човеко, всеки един от нас, както ти казах си има тема отворена тук... е добре де, не всеки но повечето Морти Иначе не ни даде шанс да разберем какво те интересува, какво слушаш, на какво свириш. Само едни снимки лично на мен не ми дават никаква информация, освен че има китара в ръцете ти. Добре, че намерих темата за група, че иначе нямаше никаква представа да получа за теб. Затова си имаме едно шаблонче за представянето, за да знаем кой какъв е и какво цели в този форум. Опитите ни да те заговорим, или поне моите срещнаха една стена от Уейеее, Яко Жица и т.н. Това прави впечатлението на хората, когато не познават грешно. Тук не сме гадини, просто се радваме на новофорумците и ги наскачаме с въпроси, когато държат себе си в конфиденциална мъгла. Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 оставете го. като узрее дошевно и мисловно ще спре с простотиите. сега това му е в главата - да изпъкне и да се показва с УЕЕЕ КЯО ЖИЦАРИЯ и така нататък, с надеждата някой да му каже браво. ма нема да стане Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 ^Ми да му кажем браво тогава на момчето Браво!! :green: Цитирай
morticia Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 мисля 4е 'си4ки в тоя форум слушаме всякакви разновидности на метала, а ти, непракъснато пишейки 'яко жици, метал и т.н.' не правиш голямо впе4атление. Тва, което ти правиш в момента си е 4иста проба гъзареене. Не ти го казвам за да те обида или нещо подобно, а просто ти казвам как комуникираме 'си4ки тука - разменяме си савети, идеи, ходим по срещи, а специално в 'самопредставяне' 'секи пише по нещо ... нищо няма да ти стане, ако и ти го напраиш ... Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 мисля 4е 'си4ки в тоя форум слушаме всякакви разновидности на метала ?????????? Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 Стига, стига. Аз съм май най-виновен за цялата дъндания покрай тоз младеж. В смисъл не започвайте спор за глупости Няма смисъл. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 ти да не си 4алгар ? свири по wedding celebrations - бозуки...съм го гледал Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 Ау, как сме се разспамили... Здравей, уе, човеко! Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 По темата Добре дошъл на Philphil Офф ти да не си 4алгар ? Просто ме учуди твърденито ти,че 'си4ки в тоя форум слушаме всякакви разновидности на метала. Има и други разновидности в музиката освен чалга и метал свири по wedding celebrations - бозуки...съм го гледал Кръвта вода не става друго си чалгийката :inlove: Цитирай
morticia Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 много добре знам и да другите видове музика и ми е напълно известно 4е има не само метал и 4алга ... написах го защото pihlphil пише само за метал ... или 'яко жици' или 'яко метал' .. затова просто отбелязах Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 (Редактирано) ти да не си 4алгар ? ще си позволя да защитя колегата от необмислените изказвания на тийнейджърка, подвластна на метъл течението - драга, колегата е свирил с Били Кобъм и Майк Стърн........повече няма да ти казвам - порови малко и ще видиш за какво иде реч нека е чалгар, не ни пречи :green: образовай се малко преди да изсипеш някоя простотия, с която отново да станеш за смях живота не е само чалга и метъл - това са двете крайности Редактирано Октомври 7, 2006 от stratocaster Цитирай
Recommended Posts