morticia Публикувано Септември 16, 2006 Публикувано Септември 16, 2006 1)nickname:morticia 2)Възраст:16 3)Образование:еми сега съм 10ти клас ... у4а туризъм,ама се подготвям консервата (4ул ме господ и дано ме приемат) 4)Вашият инструмент/и:пиано ..... и пея 5)Предпочитан музикален стил:Heavy/Power metal , Alternative rock и мелоди4ен death metal 6)Вашият вдъхновител:абе аз си се вдахновявам сама (въпреки 4е секи път ме удря на смърт ) 7)Досегашни (не)реализирани проекти:не мога да се похваля с не6то реализирано 8)Странични интереси:състезателка съм по фигурно пързаляне 9)В кратце(или с две думи за вас самите):сериозен 4овек съм и SUPER много мразя некоректността Цитирай
morticia Отговорено Септември 16, 2006 Автор Отговорено Септември 16, 2006 е аз от отдавна съм тука .... но 4ак сега реших да се представа Цитирай
saiman Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 Здрувей приятно ми да се запознаем Симон съм аз иначе за плановете ти Цитирай
morticia Отговорено Септември 16, 2006 Автор Отговорено Септември 16, 2006 нещо не мога да вдена на кде биеш ? .... кви планове ? :think: Цитирай
Sieger Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 Добре дошла и дано престоя ти да бъде ползотворен! Цитирай
don_pepinio Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 Поздрави и от мен и весело изкарване!!! :hello: Цитирай
morticia Отговорено Септември 16, 2006 Автор Отговорено Септември 16, 2006 абе 'що 'си4ки ме поздравявате се едно съм във форума от 2 дена .... да ви открехна 4е съм от отдавна а 4ак сега реших да ви се представя .... всяко нещо с времето си .... :hello: Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 абе 'що 'си4ки ме поздравявате се едно съм във форума от 2 дена .... да ви открехна 4е съм от отдавна а 4ак сега реших да ви се представя .... всяко нещо с времето си .... :hello: аь секо нещо с времето си ще чакам да пораснеш и те зимам Цитирай
morticia Отговорено Септември 17, 2006 Автор Отговорено Септември 17, 2006 не знам как ше стане тва с взимането :think: Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 :twisted: с белезници и камшици Цитирай
saiman Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 нещо не мога да вдена на кде биеш ? .... кви планове ? :think: 3)Образование:еми сега съм 10ти клас ... у4а туризъм,ама се подготвям консервата (4ул ме господ и дано ме приемат) Цитирай
Elly Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Я! Колежката Мортиша! Здравей, сладурке, така да се каже "официално"!!! Внимавайте, не дразнете Мортиша, че "я избива на смърт" (демек лошо ви се пише :green: ) Шегувам се, колежката наистина е сериозен музикант - страхотна е и на пиано и на... трезво? не, исках да кажа на микрофон Айде, приятно и полезно дозапознаване с останалите :hello: Цитирай
morticia Отговорено Септември 17, 2006 Автор Отговорено Септември 17, 2006 ахой, колежке :hello: .... абе аз от скоро наистина съм много добре на трезво ... хаха 'неска разпявах Елхи4ка ... ти усля ли да се види6 с нашата у4ителка Цитирай
Recommended Posts