stratocaster Публикувано Септември 25, 2006 Share Публикувано Септември 25, 2006 (Редактирано) набързо драснах ей тоя кавър на Уайтснейк...всъщност набарах един бекинг трак и така.......надявам се да ви хареса искам коментари - особено за звука http://stratocaster.muzikant.org/aint.mp3 ако има някой ентусиаст може да нагъне отгоре един вокал Редактирано Септември 25, 2006 от stratocaster Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Септември 25, 2006 Share Отговорено Септември 25, 2006 Не е лош звука,но китарата(поне на мите слушалки)излиза много напред в микса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Септември 25, 2006 Share Отговорено Септември 25, 2006 наистина ми харесва звука, при мен също леекинко е по-силна, ама си е готина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Септември 25, 2006 Автор Share Отговорено Септември 25, 2006 ми нали съм егоистичен и затова я надупих междудругото е с нек адаптера на ибанезо - метал зон - кубе. после малко ехо за замазване на грешките Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Септември 25, 2006 Share Отговорено Септември 25, 2006 Хоо яко си загрял китарата! Да не кажеш пак че тя сама си свири така?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Септември 25, 2006 Автор Share Отговорено Септември 25, 2006 естествено, че сама с нови струни е и сега още по-сама свири да я еа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 26, 2006 Share Отговорено Септември 26, 2006 Като за МТ-2 е супер!!! :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Септември 27, 2006 Share Отговорено Септември 27, 2006 Когато скопиш хармонията на една песен остава половин песен раиш. Нито ритъма в припева ме кефи нито нищо... За разлагането да не говорим. Странните акценти (също в припева) ми бъркат отвсякъде... И свири хеви метал щом ти е мерак. Супер напържена китара и прочее... Ако аз го бях записал това нямаше да го пусна на никого раиш. Имам баси колекцията бекинг тракс. Съответно върху някои съм писал ама стават само за у дома. Не се сърди, баце, ама не бива (освен на 1,2 местенца). Не че имам нещо против, ама песента ме кефи много. Спокойно може да игнорирате мнението ми. Не е с цел заяждане. Опитвам се да съм конструктивен. Почти никога не пиша като не ме кефи нещо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Септември 27, 2006 Автор Share Отговорено Септември 27, 2006 е, никой не казва че е професионален запис с професионално изпълнение всичко е за удоволствие - никой не е тръгнал на състезание Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Септември 28, 2006 Share Отговорено Септември 28, 2006 Не става въпрос за т'ва. Нормален човек си. Чуваш ОК. Като чуеш е не е у ред, пък врътни го още веднъж, дваж и тогава на хората, раиш. Иначе става пънк цялата работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pampi Отговорено Септември 28, 2006 Share Отговорено Септември 28, 2006 Иначе става пънк цялата работа Че какво лошо има в пънка бе?!???!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Септември 29, 2006 Share Отговорено Септември 29, 2006 Нама лошо ама съм фен, но жанрово се разминава Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts