djoshkun Отговорено Декември 6, 2013 Автор Отговорено Декември 6, 2013 Нивото на сигнала,което постъпва във стъпалото. Цитирай
presly Отговорено Декември 6, 2013 Отговорено Декември 6, 2013 (Редактирано) Хм, интересна трактовка. Тогава за какво ли служат нивоиндикаторите на еквилайзера? Не ми подсказвайте - сетих се! За украса!!!!! Ураааааа!!!! Познах, нали? Печеля ли снимка с Гойко Митич? Редактирано Декември 6, 2013 от presly Цитирай
djoshkun Отговорено Декември 7, 2013 Автор Отговорено Декември 7, 2013 ако имах Aux Return със сигурност ли щеше да стане моята идея? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 12, 2013 Отговорено Декември 12, 2013 misterj ти каза вече - трябва ти insert на mains out изхода. Като например на Soundcraft EPM6/8 (точно под watermark печата): Цитирай
Checho76 Отговорено Декември 30, 2019 Отговорено Декември 30, 2019 Здравейте и благодаря за приема. Имам същия пулт и признавам че нищо не му разбирам. Идеята е да свържа телевизора и микрофон към него и да се чува на колоните ,ще се ползва като караоке ,ще съм благодарен ако ме посъветвате на кои канали кое да включа Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 30, 2019 Отговорено Декември 30, 2019 Микрофонът в канон входа на канал 1 или 2, телевизорът най-вероятно в долните чинчове маркирани с 2T RTN. Цитирай
Checho76 Отговорено Декември 30, 2019 Отговорено Декември 30, 2019 преди 3 минути, Baby Thomas написа: Микрофонът в канон входа на канал 1 или 2, телевизорът най-вероятно в долните чинчове маркирани с 2T RTN. Благодаря много утре ще пробвам Цитирай
rettere Отговорено Март 17, 2020 Отговорено Март 17, 2020 Здравейте момчета, става въпрос за пулт Yamaha MG32/14FX... Едно от неясните неща е аджаба по какъв начин се ползват входовете с надпис INSERT I/O Гледах упътването, схемата на самите входове... Кабела ми е ясен По схема, като вкараш жака, предната му част TIP контакти с изхода на EQ на канала, като същевременно разкъсва EQ от Fader-a на канала. RING-а се връзва с Fader-a на канала... Демек RING-а се ползва за вход, а TIP-а за изход от пулта. Значи ли това, че чрез самия INSERT I/O се "вкарва" нещо външно между EQ и Fader-a на самия канал. И ако вкарам жак без кабел в това гнездо, каквото и да вкарам през другите букси на канала, канала няма да работи, щото въпросния жак разкъсва връзката между EQ и Fader-a. То май ми стана ясно, ама и Вие кажете ползвате ли INSERT I/O и за какво. Мерси! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 17, 2020 Отговорено Март 17, 2020 Ползва се най-често за гейт/компресор, но можеш да включиш и други джаджи като да речем външно EQ. Или да си извадиш многоканално аналогови сигнали към някаква записвачка, правил съм го с миксер Саундкрафт ФХ12 ли беше и 18-канален Фокусрайт аудио интерфейс. Но затова се иска друг кабел, за да не ти прекъсне сигнала, а само да го раздели (аз си направих). Цитирай
rettere Отговорено Март 18, 2020 Отговорено Март 18, 2020 Напълно разбрах. На прав път съм бил. За последното /с не прекъсването на сигнала/ TIP и RING на късо, и си вадиш небалансиран изход (-: Мерси. Цитирай
rettere Отговорено Май 21, 2020 Отговорено Май 21, 2020 Ами пак съм аз с друг въпрос. Става въпрос за EUROPOWER PMP3000 на BEHRINGER. Ползва се за озвучаване в зала, като същевременно звука се излъчва и записва. Въпрос: Къде му е на това изхода, дето не се влияе от общото усилване? Демек каналите са си настроени на всеки според гласа и инструменти и т.н. За залата се "играе" само с общото усилване /най-десния плъзгач/ според ситуацията... За излъчването и записа ползваме CD аут, но той се влияе - много неудобно е. Другия пулт Yamaha MG32/14FX.. си има изход за запис с -10 db. При него общото усилване не влияе и си е супер. Та какъв акъл ще ми дадете за изход, дето да го ползвам. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 22, 2020 Отговорено Май 22, 2020 Ако не използвате мониторните изходи може да рутирате сигнал от всеки канал към тях и така да си направите независим микс. 1 1 Цитирай
rettere Отговорено Май 22, 2020 Отговорено Май 22, 2020 Човек, чак ме е срам за дето не ми дойде на ум... Ползваме моно изхода за мониторите. Глася му плъзгачите, лепя ги с анкерпласт и да не се пипат... че да не се тормози "оператора". Мерси за идеята. Поздрави! 1 Цитирай
Recommended Posts