mmanson Публикувано Септември 22, 2006 Публикувано Септември 22, 2006 здравейте , утре отивам да си купувам нова Звукова карта и съм на седмото небе от кеф . :) разполагам с може би към 100 лв , та хайде да ме насочите към някаква добра за тази цена горе-долу ? главно ми е тая Звукова карта за запис и свирене у нас ( китара ) , ако е яка саунд картата ще се превърне ли в добър и мощен процесор моя Комп ? съхсто така звука дет ще го вади хубав ли ще е ? а да и днес чух за няква китарна карта ли нещу такова , има ли такъв звяр? Цитирай
miro2bg Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 Ееее, чак в процесор да се превърне компа не вярвам но вероятно звука ти ще се подобри Успех! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 (Редактирано) Kakва карта ще си купуваш? Вземи Audigy4 или Audigy2. И двете нямат нищо общо с професионалните карти, но колкото за свирене вкъщи и демо записи, ще ти свърши добра работа. Ако имаш количество рам, и добър процесор, компа наистина ще се превърне в добър китарен процесор. Редактирано Септември 22, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
mmanson Отговорено Септември 23, 2006 Автор Отговорено Септември 23, 2006 1.00 ГБ рам 2.01 гхз , и колко пара струват тези карти ? ае да ми дадеш и линкове към някои добри програмки плз , мн съм ви благодарен Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Картите са около твоите финанси, може малко отдолу, или отгоре. Creative Audigy 4 e okolo $50. Качи си и КХ драйвери за нея. Програми после. Цитирай
mmanson Отговорено Септември 23, 2006 Автор Отговорено Септември 23, 2006 мерси , а има ли някакъв сайт за on-лайн поръчване че тук в Кържали няма тези карти ? И от де да ги намеря тези КХ драйвери ? мерси мНОГО Цитирай
enuffZnuff Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 мерси , а има ли някакъв сайт за on-лайн поръчване че тук в Кържали няма тези карти ? И от де да ги намеря тези КХ драйвери ? мерси мНОГОhttp://www.asio4all.com/ a колкото за дставките , ми разтърси се из нета и може и да намериш http://www.asio4all.com/ Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Аз пък НЕ препоръчвам КХ, особено, ако колегата е новобранец в компютърните техники и конкретно звуковите карти! А другата оферта? Асио4алл на крейтив платка?!?! Ар ю киддинг ме? Цитирай
mmanson Отговорено Септември 23, 2006 Автор Отговорено Септември 23, 2006 ами да не съм на вътре с картите , сега моята карта ми е вградена и как да си сложа нова ако си купя ? после , какъв софтуер ще ми трябва и т .н. ? Цитирай
jabatajabata Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 (Редактирано) Бре хора криейтив си имат всичко както трябва откъм драйвери. Що да си пре..системите. Аз Асио4алл пробвах на един Лайв 5.1 дето няма Асио драйвери ама за Аудижи няма смисъл...нали? Или бъркам Редактирано Септември 23, 2006 от jabatajabata Цитирай
niki123bg Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 (Редактирано) Абе КХ драйверите са определено по-добър вариант от ASIO драйверите на Creative, но пък за сметка на това е толкова досадно и неприятно човек да се бори с тях, че не знам дали ще му издържат на човека нервите. Иначе КХ работи перфектно с SB Live и Audigy. Смисъл при Audigy-то има, защото изглежда, че с КХ драйверите натоварва по-малко процесора и държи по-ниска латентност, поне с моите карти и на моята машина. Редактирано Септември 23, 2006 от niki123bg Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 драйвърите на креатив са ужасно бъгави и тежки - аз съм с 3гхз Р4 и чакам доста време докато ми зареждт лъскавите простотии на креатив, с КХ не е така, само дето са "леко" сложни, но пък са мноооого по-гъвкави и картата с тях бачка чувствено по-добре (усеща се даже по звука който свири - има по-добра динамика) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 24, 2006 Отговорено Септември 24, 2006 (Редактирано) Да речем, че съм изпаднал в заблуда и съм склонен да тествам КХ на друго ХР, който ще сложа само за тази цел. Разбрах, че има много добра поддръжка на АСИО и са перфектни да си играе човек в Кюбейса да речем. Но искам да питам дали следните неща ги има в КХ: 1. Няк'ав питч шифтър (китарата и баса ми са настроени в Еб и ми трябва да процесвам МР3-ките). 2. Поддръжка на SoundFonts (трябва ми за Гитар Про). 3. S/PDIF passthrough за 44,1 и 48 КХц (без upsampling към 48 КХц - трябва ми за плейване на ДТС АудиоСД. Ползвам ресийвър с декодери). Благодаря предварително! П.П. Това в никой случай не е заяждане, просто наистина ми е интересно, защото ако отговарят на тези условия съм склонен да ги тествам драйверчетата! Редактирано Септември 24, 2006 от Baby Thomas Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 24, 2006 Отговорено Септември 24, 2006 (Редактирано) Предполагам, че ще отговорят на почти всички условия. По темата - AsioForAll драйвера НЕ РАБОТИ ДОБРЕ С КРЕАТИВСКИ КАРТИ, КОИТО СЪМ ПРОБВАЛ(Audigy1, Live SB060). Kx драйверите си работят много добре, и са предвидени точно за серията карти на криейтив. Kx драйверите - ами пробвай да напишеш в google "KX driver" :read: , вече такива въпроси задаваш, толкова ли е трудно да потърсиш? Редактирано Септември 24, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
mmanson Отговорено Септември 24, 2006 Автор Отговорено Септември 24, 2006 моята карта ми е вградена и как да си сложа нова ако си купя ? Цитирай
Recommended Posts