kolio_k Публикувано Септември 21, 2006 Публикувано Септември 21, 2006 Здравейте всички.Имам въпрос спецялно към потребителите и запознатите с LINE 6 POD 2.0.Един такъв ми се подмята под леглото от бая време и вчера реших да посвиря малко с него но не останах особено впечатлен от саунда му.Но от друга страна аз не се и опитах да правя някакви особенни редакции Та въпроса ми е следният : Струва ли се да се занимавам с това нещо,в смисъл може ли да се докара добър саунд с него(под добър саунд разбирам относително прилична алтернатива на лампово кубе и педалчета) ,или да го продавам( и ако да колко би била реалната му цена секъндхенд и без футконтролер) Мерси на всички предварително. П.П.Проверих за нещо подобно с търсачката,но не намерих нищо задоволително.В случай че има ,моля дайте линк Цитирай
bobalan Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 по-добър е от аналога си - ВАМП-2. Иначе има кусури, но пък е супер малък и преносим. Виждал съм западни групи, които си носят едно такова за резерва ако нещо от усилвателите им се прецака. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Аз наскоро писах в една тема за POD, та малко ще се повторя. На едно джаз събитие Иван Лечев свиреше с такова в пулта директно и саунда беше СУПЕР! Само дето модела сигурно е бил PODxt Live, понеже беше с една доста злобна педалиера... Цитирай
TONY Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 ето колко различно ,различните хора вьзприемат звука за мен - Иван Лечев звучи изкуствено с този лайн 6 - особенно когато свири блус - просто моделера няма динамика за тези неща, а пьк Иван го мьрзи да си носи истинския амп Фендер Вибролукс -е с това вади вече як звук Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 21, 2006 Автор Отговорено Септември 21, 2006 Благодаря и на двама ви,като намеря време ще му дръпна упътването от нета и ще се пробвам да докарам нещо.Жалкото е че никак не ме влечат тия дигитални нещица ама наистина е преносима тази джаджа,та може да ме спаси някой път от мъкнене на кубе. П.П.Baby Thomas,мерси още веднъж за подписа.Най-накрая се светнах как става номера с банерите Цитирай
Recommended Posts