don_pepinio Публикувано Септември 20, 2006 Публикувано Септември 20, 2006 Здравейте,искам да ви представя едно парче което наприхме заедно с Delian! Надяваме се да ви хареса!!! http://martinmedium.data.bg/don_pepinio/do...Pandemonium.mp3] П.П.Басовете трябваше да ги запише Mefistofel,но за съжаление в последно време е много зает... Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Сори,Пешо,ама не знаеш колко си прав... Тържествено обещавам другия път да намеря начин да дойда и аз. Готино е станало. Цитирай
Dead_Macabre Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 И аз слушах песничката и мога да кажа, че създава интересна атмосфера. Основната мелодия е готина, но мисля че имаше някой не толкова чисти изпълнения, но като цяло е добра. Това ми е личното мнение, не ангажирам никого. Цитирай
black_waltz Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 бах ва в изродите ултра-мегас-супер-дупер яко кефи максимално иначе казано Цитирай
makatol Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 :wow: нямам думи...продължавайте все така да ни радвате със свиренето си! Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Жалко,ама при мен хич не се отваря Цитирай
don_pepinio Отговорено Септември 21, 2006 Автор Отговорено Септември 21, 2006 Мерси за хубавите думи! П.П. kolio_k опитай да го свалиш от Gmail и там го има... Цитирай
adXok Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Dead_Macabre... ти чу ли се какво каза!? "Нечисти изпълнения"... от Delian и don_pepinio. Я виж да не ти пука хард диска или cd rom-a!? Направо ме изненадваш с пуританските си наклонности!!! Цитирай
DaInsane Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Екстра-екстра! Пешо rules! Само интрото не ми допадна. Неорганизиранко ми звучи и доста фолк, което не ми е по вкуса. А насичанията в средата на парчето направо ми взеха акъла. Браво! Имате ОТЛИЧЕН! Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 (Редактирано) Браво момчета!!!! :inlove: :guitar: много интересен звук на китарите! Редактирано Септември 21, 2006 от Nalbantov Цитирай
synchu Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Ба мани.... изроди И аз много се кефя ! ! А и началото много ми хареса... Цитирай
circles Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 аа ето го появи се вече и парчето фаворит! браво! Цитирай
Yiwigi Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Жестоко е!! Идеите са много здрави... Единственото което не ми харесва е, че синтовете (особено в началото) звучат много Миди... Иначе парчето направо избива рибата и водолазите покрай рибата Цитирай
Recommended Posts