cinata Публикувано Ноември 6, 2013 Публикувано Ноември 6, 2013 Здравейте ! Използвам в домашното си студио звукова карта Alesis MultiMix8 usb 2.0 Смятам да купя една от следните карти :Tascam US-322, Tascam US-366, Tascam 122 MKII. Може ли някой да ми каже с коя карта е по добре да се записва, с тези на Tascam или на Alesis . Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 6, 2013 Отговорено Ноември 6, 2013 Алезиса може да пише само на 16 бита, 44 или 48 семплираща. Тъй, че ако искаш повече - таскам. Цитирай
slavo.ing Отговорено Ноември 6, 2013 Отговорено Ноември 6, 2013 Алезиса може да пише само на 16 бита, 44 или 48 семплираща. Тъй, че ако искаш повече - таскам. Абе аз тук като гледам, пише, че е 24-бит. Нямам лично наблюдения за Alesis, но в момента ползвам Tascam US-122 MKII и съм много доволен. За нуждите на един китарист е екстра. Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 6, 2013 Отговорено Ноември 6, 2013 (Редактирано) мда в бързината не съм прочел - подведе ме предпоследната точка в key features : http://www.alesis.com/multimix8usb20fx Редактирано Ноември 6, 2013 от Telerig Цитирай
zeratuL_x Отговорено Ноември 6, 2013 Отговорено Ноември 6, 2013 От седмица някъде съм с Tascam US-200 (24 Bit / 96 kHz) и за сега наблюденията ми са добри. Alesis нещо не ми вдъхнаха доверие от ревютата,които прочетох из Интернет.Успех Цитирай
travelcaster2 Отговорено Ноември 7, 2013 Отговорено Ноември 7, 2013 До колкото разбрах колегата има Alesis MultiMix8 usb 2.0. Съмнява се, че е добра. Въпросът му е има ли смисъл да взима друга? Разбира се, нещата опират до бюджет, но той може да поясни в какви граници може да си позволи. За какво я ползва, какви микрофони ползва и т.н. А на мен не ми стана ясно защо във 2-ра точка от key features на Алезиса пише 24 бита, а в предпоследната точка 16 бита... Простете невежеството ми. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 7, 2013 Отговорено Ноември 7, 2013 Може само DSP-то да е 24-бит, 96КХц, но към компа - не. Някоя глупост ще е със сигурност! 1 Цитирай
cinata Отговорено Ноември 7, 2013 Автор Отговорено Ноември 7, 2013 Колеги благодаря за коментарите. Бачкам с Алесиса 4-5 години, нямам никакви оплаквания, но наистина ме интересува на Tascam картата няма ли да е доста по добра. Цитирай
presly Отговорено Ноември 7, 2013 Отговорено Ноември 7, 2013 В сходния ценови клас разлики не може да има - въпрос на детайли... 2 Цитирай
cinata Отговорено Ноември 7, 2013 Автор Отговорено Ноември 7, 2013 В сходния ценови клас разлики не може да има - въпрос на детайли... така си мисля и аз , макар че преди 4-5 години този Алесис беше 2-3 пъти по скъп отколкото сегашния му подобен модел... Цитирай
soundcare Отговорено Ноември 11, 2013 Отговорено Ноември 11, 2013 преди години имах тасам файруер и нещо от врътките му не останах доволен.Бързо започнаха да се прецакват Цитирай
cinata Отговорено Ноември 21, 2013 Автор Отговорено Ноември 21, 2013 да ама се оказа че Alesis е по добър и като качества а и като възможности също ... Цитирай
Recommended Posts