jabs Отговорено Ноември 3, 2013 Отговорено Ноември 3, 2013 (Редактирано) Ние го обърнахме на чат, ама като съм минал по същия път... 15 вата лампа е поносимо за домашни условия (имам EGNATER TWEAKER), но усилен до около 2-3 Редактирано Ноември 3, 2013 от jabs Цитирай
Somebody Отговорено Ноември 3, 2013 Автор Отговорено Ноември 3, 2013 Да, малко се получи като чат.... А с какво замени GT-10-ката, ако не е тайна? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 4, 2013 Отговорено Ноември 4, 2013 Имам усилвател с двойка 6V6 и дори на репетиция не мога да го усиля до край. За в къщи клони към безсмиленост. Ламповите ампове не са направени да се свири с тях на 2 или 3, че дори на 5. Те пак свирят, но не СВИРЯТ. 2 Цитирай
L.K. Отговорено Ноември 4, 2013 Отговорено Ноември 4, 2013 Някой срещал ли е схема на Marshall JCM800 1WATT? Цитирай
synchu Отговорено Ноември 4, 2013 Отговорено Ноември 4, 2013 Ето информация от първа ръка (дизайнера James Mаrchant http://www.ax84.com/bbs/dm.php?thread=460389). С малко повече търсене и един поглед от вътре, мисля че едва ли би имало затруднения да се разберат детайлите, ако се налага разбира се. Цитирай
Somebody Отговорено Ноември 4, 2013 Автор Отговорено Ноември 4, 2013 Най-сетне... Не мога да го опиша с думи... Звука е меко казано брилянтен (поне засега ми изглежда така).. Marshall JCM1C + GT-10 "Tokyo Dreamland" с мега донастройки + китара HAMER A/T P90... Не очаквах да се случи, но сега когато имам възможност да чуя звука толкова добър от усилвателя, другата ми китара Ibanez RG350 остава неизползвана... е, освен за траш! Цитирай
Slide Отговорено Ноември 6, 2013 Отговорено Ноември 6, 2013 Супер яка машинка, обаче много пара... Ама явно получаваш това, за което плащаш, поне от ревютата, които гледах. Цитирай
Recommended Posts