TNT To the Moon Публикувано Октомври 22, 2013 Публикувано Октомври 22, 2013 Здравейте, отново. Та направо към въпроса, вчера купих едни метални дадарио 9ки за акустичната си китара... Тръгнах да слагам 6-тата и се опитах да я настроя с онлайн тунер. И естествено скъсах струната от превиване защото нотите са на английски (т.е. A,E,F,G и т.н.) и не знаех дали трябва да развивам или да превивам. Сега ви моля да дадете някой хубав тунер че да си настроя китарата, защото не съм свирил от 2 дни и полудявам
armaturata Отговорено Октомври 22, 2013 Отговорено Октомври 22, 2013 C-До ; D-Ре ; E-Ми ; F-Фа ; G-Сол ; A-Ла ; B-Си Така мисля, че и с този тунер, който ползваш ще се ориентираш, дали да опъваш или отпускаш струните
TNT To the Moon Отговорено Октомври 22, 2013 Автор Отговорено Октомври 22, 2013 (Редактирано) C-До ; D-Ре ; E-Ми ; F-Фа ; G-Сол ; A-Ла ; B-Си Така мисля, че и с този тунер, който ползваш ще се ориентираш, дали да опъваш или отпускаш струните проблема е че си мисля че вчера бях на ре и тогава я скъсах.. Редактирано Октомври 22, 2013 от TNT To the Moon
7thString Отговорено Октомври 22, 2013 Отговорено Октомври 22, 2013 EADGBE - от най-дебелата тел към най-тънката. Това трябва да можеш да го изрецетираш с припяване на тоновете като те събудят след пиянска вечер 1
TNT To the Moon Отговорено Октомври 22, 2013 Автор Отговорено Октомври 22, 2013 EADGBE - от най-дебелата тел към най-тънката. Това трябва да можеш да го изрецетираш с припяване на тоновете като те събудят след пиянска вечер научил съм ги, вече съм настройвал китарата с онлайн тунер 2 пъти но за пръв път сменям струните. Сега 6тата е старата, и не знам дали защото е износена тунера я хваща грешно и ако е така ще ми продадат ли само една 6та ?
Baby Thomas Отговорено Октомври 22, 2013 Отговорено Октомври 22, 2013 Бе купи си подходящ за кухарка тунер. К'ви са тия онлайн глупости?!?!? 1
TNT To the Moon Отговорено Октомври 22, 2013 Автор Отговорено Октомври 22, 2013 Бе купи си подходящ за кухарка тунер. К'ви са тия онлайн глупости?!?!? пари, пари, пари...
7thString Отговорено Октомври 22, 2013 Отговорено Октомври 22, 2013 Тогава настройвай на слух - повечето онлайн тунери могат да бръмчат в дадения тон - хем ще се научиш да ги разпознаваш... Микрофона, който да ти хване китарата като хората за онлайн тунера струва повече от обикновен такъв!
Madeyed Отговорено Октомври 23, 2013 Отговорено Октомври 23, 2013 Има тунерчета за по 10на лева. Иначе използвай guitar pro тунера, вършил ми е работа
TNT To the Moon Отговорено Октомври 24, 2013 Автор Отговорено Октомври 24, 2013 Е няма как да не зададеш въпрос в български форум и да не те обявят за идиот 1
Басурендер Отговорено Октомври 24, 2013 Отговорено Октомври 24, 2013 Ако сега пуснеш тема "Купих си тунер . Някой ще ми препоръча ли подходяща китара за този тунер" ...ще почерпя. 6
НиколайGK Отговорено Октомври 24, 2013 Отговорено Октомври 24, 2013 Теглиш някой виртуален клавир (а може би има и разни онлайн пиана, на които може да си дрънкаш на клавиатурата на компа), натискаш нотата, която ти трябва и въртиш докато си паснат.
jordantcho Отговорено Октомври 25, 2013 Отговорено Октомври 25, 2013 Е няма как да не зададеш въпрос в български форум и да не те обявят за идиот никой не те обявява за идиот http://www.youtube.com/watch?v=jr9hODvzNQE в горното видео се дава отговор на всички твой въпроси (търсенето му отне около 3,8 сек щото нета ми не е добър) ако нямаш възможност да отделиш 10 лева за тунер можеш да използваш този линк http://www.youtube.com/watch?v=ISWjq_4suLM ако отделиш малко време и се напрегнеш да потърсиш в нета има доста информация от сорта на как да сменя струни, как да си насторя китарата, как..... Поздрави Йордан
Recommended Posts