peshoy2k Публикувано Септември 17, 2006 Share Публикувано Септември 17, 2006 http://shirpotreba.data.bg/HMG-01.mp3 нахвърлях некои идеи вчера, този път мисля стана по-добре за фон мезотерапия, демек бодене с игли мнеиеята - задължителни айде до скоро, очаквам идеи, дано ви хареса ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Септември 18, 2006 Share Отговорено Септември 18, 2006 Бате Пешо както ми се спеше и това лекинко нежнинко звукченце и хррррррррррр, хррррррррррррр, хррррррррррр p.s. И кви други неща може да се правят на това :inlove: Парчето кефи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rainroom Отговорено Септември 18, 2006 Share Отговорено Септември 18, 2006 Ембиънт!! Звучи много гот ... Напомня ми на Robert Rich ... Успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ Alex Отговорено Септември 18, 2006 Share Отговорено Септември 18, 2006 Подкрепям колегите Наистина доста атмосфера има, успокояващо е. Пианото, лекото раздвижване към края... абе всичко кефи. Браво :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Септември 18, 2006 Автор Share Отговорено Септември 18, 2006 мерси, радвам се, има да се отработят солата, защото съм ги драснал доста набързо, а и все ми се ще малко акустична китарка да намери местенце Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Септември 18, 2006 Share Отговорено Септември 18, 2006 супер е! мисля че в началото там където ония звуци наподобяват капки вода може да ги заместиш с реални такива. ама да не вземат да се напикаят докато ги бодат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Септември 18, 2006 Share Отговорено Септември 18, 2006 браво!!! много ми хареса ...докато чета некъв форум го слушам... а капките са си истински Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Септември 18, 2006 Автор Share Отговорено Септември 18, 2006 ми истински са верно, радвам се, просто взех че послушах малко релакс музика, поанализирах и драснах набързо хармонията. Повечко време ми отнеха самите инструменти да ги избера, опразних една бира 2 литра през това време ама изкуството иска жертви Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Септември 18, 2006 Share Отговорено Септември 18, 2006 (Редактирано) Мнооооооого добро попадение за стила (който харесвам..). Още едно доказателство за таланта ти.. Това е едно от парчетата дето ще си запазя... И малко градивна критика: капките малко по-назад да идат и с повече ривърб.. и тия стрингс дето са в началото повече ривърб търпят мaй.. също малко внезапно ми идва включването на синта в третата част ама ще видим на второ слушане как ще е.. Музиката е точно за целта, за която ти требе.. Бтв предполагам, че чичко Brian Eno би те похвалил особено за пиано-работата Успех! EDIT: не понасям акустични китари на подобен вид музика - прекалено сладникаво става, ама това си е мое лично мнение и предпочитание.. Редактирано Септември 18, 2006 от ecmjazz Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 18, 2006 Share Отговорено Септември 18, 2006 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts