Overkill Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Стига бъзици с момичето де Хайде, аз пък като някой регистриран преди година и още нямащ тема за представяне ти казвам 'добре дошла' Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Привет, дечко Успех с мъжката ни част... която понякога въпреки годините си се държи като точно сега нахлула в пубертета. Лошото в този случай е, че друго освен 'свиквай' друго не мога да кажа Абе не сме лошички Ако не друго, то поне ще се посмеем Поздрави, Виктор Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 е аз от отдавна съм тука .... но 4ак сега реших да се представа Добре Дошла Колежке! Ного неща да научиш тука барем Още по-отдавна съм аз тука ма и аз не съм се представял.... Споко Нема да те Отлъчат ако не се представиш Цитирай
bonzo Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Добре дошла!И да ми викаш батко Надявам се да се видим в консервата,ако не преди товаИли в Бъркли Цитирай
TerminalFrost Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 Здравей! Успех с музиката, и приятно писане / четене във форума! Цитирай
morticia Отговорено Септември 19, 2006 Автор Отговорено Септември 19, 2006 оооо БАТКО може и в Джулиард да се видим ... :killyou: Цитирай
morticia Отговорено Септември 28, 2006 Автор Отговорено Септември 28, 2006 на 20ти октомври имам састезание .. стискайте палци и квото можете да се класирам Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Прибирането на зиг-заг също беше забавно Цитирай
morticia Отговорено Октомври 8, 2006 Автор Отговорено Октомври 8, 2006 еее са супер си беше ... следващия петак съм там ... мое да дойдем пак с терми Цитирай
Eliza_rock Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Позакъснях...но... все пак...по-добре късно отколкото никога! Здрасти ! Добре дошла ! :hello: Всичко най-най ! Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Да ти чуем гласа. П.П. Ако си пяла на джема, сори, аз бях "отдавна закъсяаааааааал". Ае. Цитирай
morticia Отговорено Октомври 15, 2006 Автор Отговорено Октомври 15, 2006 не пях на джема ... изявих се като слушател ... Цитирай
Recommended Posts