Aquarelle Публикувано Октомври 9, 2013 Публикувано Октомври 9, 2013 Който ме знае оттук, вероятно винаги ме е свързвал с лирични пианизми и прочие (тогава клавишите ми бяха може би по-увереното изразно средство за дадения момент) и сигурно е подминал факта, че все пак свиря и на китара от доста време Затова, представям себе си и в една по-агресивна светлина... Тъй като от доста време вече съм на вълна Jason Becker, Marty Friedman и тем подобни и като следствие, разбира се, групи като Megadeth, пък и намерих много хубав backing track на тази класика Symphony Of Destruction, реших да се позанимая с нея и да запиша криво-ляво каквото успея Надявам се да ви допадне и очаквам градивни критики Symphony Of Destruction 10 Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 10, 2013 Отговорено Октомври 10, 2013 Браво!Доста добре ти се е получило!И аз съм го мъчил това парче и така и не успях да извадя солото едно към едно. Цитирай
Aquarelle Отговорено Октомври 10, 2013 Автор Отговорено Октомври 10, 2013 Благодаря Аз го бях вадила преди по слух, но все не звучеше и накрая се наложи да прибегна до табулатури, а така не ми се щеше... Цитирай
valitchy Отговорено Октомври 10, 2013 Отговорено Октомври 10, 2013 Наистина съм изненадана , защото съм слушала как свириш Depeche Mode тук из архивите. Любима тресня - отива ти, браво! (и да го изпееш следващия път ) Цитирай
Aquarelle Отговорено Октомври 10, 2013 Автор Отговорено Октомври 10, 2013 Хаха Хич ме няма по пеенето... Мерси иначе Скоро ще пусна още неща в тоя дух, но трябва да ги отработя първо... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 7, 2014 Отговорено Октомври 7, 2014 Изпълнението на солото е почти идеално, макар, че на моменти не е много точно извадено(в табулатурата, явно). От своя страна, това придава характер на интерпретацията. Цитирай
Aquarelle Отговорено Октомври 15, 2014 Автор Отговорено Октомври 15, 2014 Ами аз много рядко вадя неща по табулатури, честно казано... Но благодаря все пак, де Цитирай
Aquarelle Отговорено Октомври 28, 2014 Автор Отговорено Октомври 28, 2014 Е, щом трябва.... Само малко да се поосвободя, че си завършвам албума, а и снимам клип в момента и ми е доста напечено... 2 Цитирай
Бицев Отговорено Октомври 28, 2014 Отговорено Октомври 28, 2014 Ти ми събираш очите, бе! Наистина те помня с пианото и новата ти (тогава) електрическа китара, от която първите чути тук звуци си бяха лирични. И не на последно място с легендарния флойдски джем с Ангелина и Боби Зашев, в който даже и аз се набутах неканен да го поразваля малко... Влизам след немалко отсъствие във форума и попадам право на оня 'конкурсен' саундтрак към рекламно клипче - не повярвах на ушите си! Чух зрял, дори закоравял рокаджия от най-висока класа. Не само с можене, но и с оня непреводим рок attitude, който бих нарекъл неистов хъс. И сега откривам този запис, събуден от пресни коментари - явно няма нищо случайно. Албум завършваш (къде да го поръчам?), клип снимаш - желая във всичко голям успех! [emoji106] 1 Цитирай
Aquarelle Отговорено Октомври 30, 2014 Автор Отговорено Октомври 30, 2014 Благодаря ти много за хубавите думи! Получи се така, че просто почувствах нужда да свиря повече на китара и съответно акцентирах на нея, започнах да свиря усилено упражнения, парчета и прочие доста по-активно от преди това и явно амбицията и посвещаването са дали резултат Албума ще е наличен съвсем скоро в iTunes - ще постна тема, когато всичко е готово. Цитирай
Recommended Posts