ludio klavirist Публикувано Септември 15, 2006 Публикувано Септември 15, 2006 Някой има ли ноти или миди на Rainbow - Tarot Woman , Can't Let You Go? Доста търсих из нета,но без успех. Ще бъда много благорарен ако ми помогнете. Цитирай
olygofren Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 Никъде и никога не съм намирал MIDI или таблатура на Can't Let You Go, а съм се счупил да търся. Дано не те обезкуражавам. Тя иначе е лесничка, непрецизно можеш да си я извадиш, ама друго си е оригинала. Цитирай
Slinky Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 намери си Guitar Pro и влез в http://www.911tabs.com/ има страшно много неща. От Guitar Pro-то може да експортнеш файла като MIDI. Специално за Can't Let You Go дай някакъв мейл и ще ти го пратя, но Tarot Woman го нямам. Но мисля че не е проблем да го намериш. Все пак Rainbow е много известна банда Успех Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 Can't Let You Go и аз го имам . Ако имате нужда ще го кача някъде ... Цитирай
ludio klavirist Отговорено Септември 16, 2006 Автор Отговорено Септември 16, 2006 e-maila ми е kill_ncuxap@mail.bg ще бъда благодарен ако някой ми прати мидито на Cant let you go Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 Can't Let You Go за Гитар Про. Успех! Цитирай
RAZE Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Като стана дума за Rainbow, бих искал да помоля ако някой има табче на Snowman или може да го табне, нека помогне. Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 Никъде и никога не съм намирал MIDI или таблатура на Can't Let You Go, а съм се счупил да търся. Дано не те обезкуражавам. Тя иначе е лесничка, непрецизно можеш да си я извадиш, ама друго си е оригинала. МНОГО ИСКАМ МИДИТО на Rainbow - Can't let you go skype ми е: koloezda4kata или на емайл: stelian_national@mail.bg Цитирай
julia.sexy Отговорено Декември 10, 2008 Отговорено Декември 10, 2008 Никъде и никога не съм намирал MIDI или таблатура на Can't Let You Go, а съм се счупил да търся. Дано не те обезкуражавам. Тя иначе е лесничка, непрецизно можеш да си я извадиш, ама друго си е оригинала. МНОГО ИСКАМ МИДИТО на Rainbow - Can't let you go skype ми е: koloezda4kata или на емайл: stelian_national@mail.bg И на мен много ми трябва МИДИТО на Rainbow - Can't let you go ! Моля Ви пратете ми го на : julia.sexy@abv.bg Skype: julia.sexy Blagodarq predvaritelno mnogo!!!! Цитирай
d-yoncheev Отговорено Април 29, 2009 Отговорено Април 29, 2009 колеги ако има някой мидито на Rainbow - Can't Let You Go ако може да ми го изпрати на d_music@abv.bg или да каже от каде даго сваля благодаря! Цитирай
avcom Отговорено Януари 5, 2011 Отговорено Януари 5, 2011 Моля ви изпратете ми миди-то на Рейнбоу-I can't let you go на имeйл: avcom@abv.bg Много благодаря! Цитирай
Recommended Posts