Jump to content
Българският форум за музиканти

почти не възможна мечта за един bass


martinBASS

Recommended Posts

Имам една мечта от 1 2 години и тя е да имам кремона бас но определен модел ето снимка https://www.facebook.com/photo.php?fbid=345808855527431&set=t.100002699556440&type=3&theater този бас е на едно училище и в момента е във мен от около 1 година но хората си го искат аз се измислам нещо ако го върна ще е със сълзи на лицето така че мола помагнете да намеря още един такъв

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Държиш ли на марката? Моделът на снимката е соц-копие на Hofner 500/1 - евтино и не особено добре направено.  Ако напишеш в Google "violin bass" съм сигурен, че ще намериш достатъчно инструменти с подобен дизайн, които би могъл да поръчаш за приемлива сума. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам такъв, първият ми бас :). Но засъжаление е разглобен напълно, а и с извадени прагове. Частите ги пазя. Сещам се, че имаше сериозен проблем, беше разлепено тялото по-канта, не се виждаше вътре:) но... 100% някой имам по гардеробите :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам такъв, първият ми бас :). Но засъжаление е разглобен напълно, а и с извадени прагове. Частите ги пазя. Сещам се, че имаше сериозен проблем, беше разлепено тялото по-канта, не се виждаше вътре :) но... 100% някой имам по гардеробите :).

martin_moskvich ми е skipe намери ме и ми пиши кой си че да те позная ако всичко е там само до сглобяването остава да си избера куриер

Редактирано от martinBASS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прагчетата са му извадени и е спукан, не мисля че ще ти свърши работа. Електрониката е извадена, свален бридж (май знам къде са)...а и не е ясно в какво състояние е, не съм го виждал от 7-8 години. Не ти го препоръчвам, н о все пак ще пробвам да го намеря тия дни. Малко ми е гипсиран кракът и ще ми е трудно да го изровя ако е там където си мисля, но ще пробвам. :) Какви са ти плановете и защо ти е подобен бас, той става единствено за украшение по стените :) и то не с голям успех?

Поздрави за ентусиазма!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

получавам deja vu!!! като младеж, в средата-края на 90те бях придобил подобен, почти същия от местно читалище, но мина година-две и се наложи да си го върна. ама дето се вика, първата любов ми е :)) след 7-8 години го засичах в същото читалище разпарчедисан от следващото поколение музиканти. мъка!!!

 

наслушвай се тука по базара. някъде 2011 продадох един подобен, в много лошо състояние на един колега от пловдив. един френд го беше изкопал от някакъв таван. бях го отписал да стане нещо от него, но пичът от пловдив го реставрира сериозно и няколко месеца след това го срещах в базара, ако не се лъжа на 90 кинта. изглеждаше доста добре. това е било някъде миналата година, може и тази в началото. успех, млади човече!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Виждал съм го в процеса на реставрация (съвсем случайно) и го помня в базара,много му се зарадвах. И аз съм от Пловдив. Моят го взех когато бях на 14-15 годишен от "дупката" на ул.Иван Вазов, бас плюс кабел - жак "петица" :).Спомени, спомени...:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

martinBASS, явно знаеш точно какво търсиш - темата тук няма да помогне. Пусни обява в базара и във Фейсбук групата на  Музикант.орг. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спомените са хубаво нещо, но трябва ли да измъчвате пръстите и ушите си?

И аз съм имал/свирил на китари Кремона и Орфей, но сега и пари да ми дават - повече такова не пипвам! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.