martinBASS Публикувано Октомври 2, 2013 Share Публикувано Октомври 2, 2013 Имам една мечта от 1 2 години и тя е да имам кремона бас но определен модел ето снимка https://www.facebook.com/photo.php?fbid=345808855527431&set=t.100002699556440&type=3&theater този бас е на едно училище и в момента е във мен от около 1 година но хората си го искат аз се измислам нещо ако го върна ще е със сълзи на лицето така че мола помагнете да намеря още един такъв Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Октомври 2, 2013 Share Отговорено Октомври 2, 2013 Държиш ли на марката? Моделът на снимката е соц-копие на Hofner 500/1 - евтино и не особено добре направено. Ако напишеш в Google "violin bass" съм сигурен, че ще намериш достатъчно инструменти с подобен дизайн, които би могъл да поръчаш за приемлива сума. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martinBASS Отговорено Октомври 2, 2013 Автор Share Отговорено Октомври 2, 2013 да марката е най-важната знам че има китари с същия дизайн Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lifer_ Отговорено Октомври 2, 2013 Share Отговорено Октомври 2, 2013 Имам такъв, първият ми бас . Но засъжаление е разглобен напълно, а и с извадени прагове. Частите ги пазя. Сещам се, че имаше сериозен проблем, беше разлепено тялото по-канта, не се виждаше вътре но... 100% някой имам по гардеробите . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martinBASS Отговорено Октомври 2, 2013 Автор Share Отговорено Октомври 2, 2013 давай снимки моляте това е единственото нещо което съм намерил от години мисля че не е безнадежден Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martinBASS Отговорено Октомври 2, 2013 Автор Share Отговорено Октомври 2, 2013 (Редактирано) Имам такъв, първият ми бас . Но засъжаление е разглобен напълно, а и с извадени прагове. Частите ги пазя. Сещам се, че имаше сериозен проблем, беше разлепено тялото по-канта, не се виждаше вътре но... 100% някой имам по гардеробите . martin_moskvich ми е skipe намери ме и ми пиши кой си че да те позная ако всичко е там само до сглобяването остава да си избера куриер Редактирано Октомври 2, 2013 от martinBASS Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lifer_ Отговорено Октомври 2, 2013 Share Отговорено Октомври 2, 2013 Прагчетата са му извадени и е спукан, не мисля че ще ти свърши работа. Електрониката е извадена, свален бридж (май знам къде са)...а и не е ясно в какво състояние е, не съм го виждал от 7-8 години. Не ти го препоръчвам, н о все пак ще пробвам да го намеря тия дни. Малко ми е гипсиран кракът и ще ми е трудно да го изровя ако е там където си мисля, но ще пробвам. Какви са ти плановете и защо ти е подобен бас, той става единствено за украшение по стените и то не с голям успех? Поздрави за ентусиазма! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martinBASS Отговорено Октомври 2, 2013 Автор Share Отговорено Октомври 2, 2013 добре направи каквото можеш и ще видим Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kulov Отговорено Октомври 2, 2013 Share Отговорено Октомври 2, 2013 получавам deja vu!!! като младеж, в средата-края на 90те бях придобил подобен, почти същия от местно читалище, но мина година-две и се наложи да си го върна. ама дето се вика, първата любов ми е ) след 7-8 години го засичах в същото читалище разпарчедисан от следващото поколение музиканти. мъка!!! наслушвай се тука по базара. някъде 2011 продадох един подобен, в много лошо състояние на един колега от пловдив. един френд го беше изкопал от някакъв таван. бях го отписал да стане нещо от него, но пичът от пловдив го реставрира сериозно и няколко месеца след това го срещах в базара, ако не се лъжа на 90 кинта. изглеждаше доста добре. това е било някъде миналата година, може и тази в началото. успех, млади човече! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lifer_ Отговорено Октомври 3, 2013 Share Отговорено Октомври 3, 2013 Виждал съм го в процеса на реставрация (съвсем случайно) и го помня в базара,много му се зарадвах. И аз съм от Пловдив. Моят го взех когато бях на 14-15 годишен от "дупката" на ул.Иван Вазов, бас плюс кабел - жак "петица" .Спомени, спомени... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Октомври 3, 2013 Share Отговорено Октомври 3, 2013 martinBASS, явно знаеш точно какво търсиш - темата тук няма да помогне. Пусни обява в базара и във Фейсбук групата на Музикант.орг. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 3, 2013 Share Отговорено Октомври 3, 2013 Спомените са хубаво нещо, но трябва ли да измъчвате пръстите и ушите си? И аз съм имал/свирил на китари Кремона и Орфей, но сега и пари да ми дават - повече такова не пипвам! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lifer_ Отговорено Октомври 3, 2013 Share Отговорено Октомври 3, 2013 Съгласен съм . Сантиментално-да! Практично(дори) - не! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts