musicman Публикувано Септември 13, 2006 Публикувано Септември 13, 2006 Някой ползва ли тази машинка? Идеята ми е да включа 2 китари към един процесор и да си ги сменям лесно. Чудя се дали има шумове, такива работи... че все пак е Behringer... Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 Това ми прилича на поредното "камионче" на Behringer "повлияно" от BOSS. :green: В дадения случай - май това е първообраза: Цък. Между другото,TONY май продаваше такова,определено си струва повече от "копието".Мнението ми за Behringer е,че получаваш това,за което плащаш. LS-2 може да се ползва и като общо захранване на до 7 броя други ефект-педалчета на BOSS. Цитирай
musicman Отговорено Септември 13, 2006 Автор Отговорено Септември 13, 2006 Знам го бос-а. Обаче това ми се струва, че не трябва да има нищо сложно в него и за това питам Иначе първообраза е доста сложен като изпълнение и има много по-големи възможности. На мен ми трябва нещо елементарно и ако няма шум веднага ще взема едно такова. Цитирай
synchu Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 Не е толко просто колкото изглежда Освен това не е въпроса само да няма шум, а да не яде от тона и от сигнала Бтв. марката с Б навремето имаха и доста свестни дивайси "мейд ин Германия" ама откак станаха само "мейд ин Чайна" ....:-/ Най-добре пробвай. По-добре Бос, а най-добре - http://www.lehle.com/. Цитирай
TONY Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 боса ми има повече вьзможности и се ползва от Уайснейк китарист - само дето не разрах от Реб или от Дьг (и не го рекламиран защото е пред бартер) а това изглежда директно крадено от Нобелс - пак германска фирма Личното ми мнение е, че берингер са крадци и трябва да бьдат сьботирани което сигурно е невьзможно да стане поне сега ако ми изпадне пак ГМ108(тук пьк амп симулаторната част изглежда крадена от теч21) - този пьт май ще си го задьржа(по добре е да се брькна за истиски ГТ2 като му дойде времето- като за цената му май може да се вземе 30 или 60 ватов берингер от тази серия ГМ) така че основната теза на Тестамент - практиз уот ю прич практикувай това което проповядваш е трудно да бьде спазена от друга страна фирмите си имат адвокати и да се оправят в сьда според мен - берингер могат да бьдат подпукани яко от много страни и да бьдат дикарани до фалит Цитирай
AXE Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 Леле, толкова ли те мързи да сменяш кабела Цитирай
Telerig Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 Пич на мене Владо Балев ми направи такова... супер елементарно е и нищо не "яде" от тона - става въпрос за точно това което искаш без разни сендове и ретърни. Аз също си го ползвам за да си сменям китари, но може и обратното с една китара да сменяш два усилвателя, което също е гот. Ставаше въпрос за 20-30 кинта някъде ми излезе...кутия всичко той си прави. Цитирай
synchu Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 .......теч21..... Тек 21 е компанията. А Digitech е Дигитек, защото и това често го чета като Дигите'ч'. Нема те'ч' в ингилизкия... Цитирай
npace Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 малко оф ама за берингер гм108 - чудя се, дали е възможно да се свърже с по-голям (и по-качествен!) говорител и да стане едно много сполучливо усилвателче като за любителско дънене Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 малко оф ама за берингер гм108 - чудя се, дали е възможно да се свърже с по-голям (и по-качествен!) говорител и да стане едно много сполучливо усилвателче като за любителско дънене малко изродихме темата, но да - може вържи го към един селешчън гринбек примерно иначе по темата - тоя селектор на берингер го има в бургаския динакорд и според наблюдения на един пич не е зле - върши си точно това за което е направен идеално - честно да си призная тези евтините им камиончета са сполучливи, особено през готин амп Цитирай
Denis_S Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 ^ Потвърждавам последното. Особено през 100 ватов Валвстейт. Цитирай
musicman Отговорено Септември 14, 2006 Автор Отговорено Септември 14, 2006 Другия вариант е да си взема експрешън педал или суич с който да се намалявам докато си сменям китарите Или волиум педал.... Щото Боса е с много възможности и е скъпичък да и го купя за тая работа. По скоро бих си взел Берингер или бих си поръчал при НАудио А може и при Владо Балев, нали съм му рекламно лице Цитирай
AXE Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 (Редактирано) Другия вариант е да си взема експрешън педал или суич с който да се намалявам докато си сменям китарите На процесора нямаш ли? В краен случай може да си направиш една бледна с master volume 0 и да я избираш като сменяш китарата Редактирано Септември 14, 2006 от AXE Цитирай
synchu Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 Е ако проблема е в шума при смяната на китарите той експрешън педала на Бос-а по подразбиране във всички пресети е Волюм педал - така че решението е просто относително, ако това е проблема разбира се Цитирай
musicman Отговорено Септември 14, 2006 Автор Отговорено Септември 14, 2006 Ами той по подразбиране е волиум ама аз го ползвам за засилване на гейна. или в повечето случаи е изключен защото ако искам да го ползвам за уа трябва да усиля докрай за да включа уа-то. Така, че ако ще е волиум педал трябва да е отделен експрешън или най-добре волиум педал между китарата и процесора. Цитирай
Recommended Posts