fLiSk Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 (Редактирано) Аз скоро си взех Line 6 Echo Park, и една от причините да го предпочета пред Боса беше точно тази - че по всяко време можеш да минеш на включено/изключено и да си имаш тап - темпо. Просто за да нагласиш тап темпото се изисква леко натискане на педала, а за да включиш или спреш трябва да натиснеш по - здраво... Да не говорим за разликата от 70 евро :green: Редактирано Септември 23, 2006 от fLiSk Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 И как го вкл./изкл. тоя Босс в режим Тап Темпо? В смисъл като имаш ритъм примерно не ти трябва дилей, а на солото го включваш. Как става трика при лайв музициране? Ами значи ефекта като цяло се включва и изключва като всяко камионче. А тап функцията работи с външен суич педал който влиза в един специален жак на ДД-5. После се сдобих и с ДД-6, но той не ми бе6е толкова удобен. Понеже вкл/изкл става с продължително задържане на педала на самото камионче, а тап функцията с добълнително "тактуване" върху същия педал. И като се наложи бързо превкл'чване и тапване, ... не е удобно и е бавно. Единственото успокоение остава, че не носиш екстра тап педалче. За мен обаче ДД-5 си остава фаворита... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 24, 2006 Отговорено Септември 24, 2006 Ясно, разбрах. ДиджиТек-а ми и той е като ДД6 и е много тъпо. Абе почти юзлесс е този Тап темпо режим... Цитирай
Pastrak Отговорено Май 30, 2015 Отговорено Май 30, 2015 Аналогов дилей по добре ли е от дигитален ? Цитирай
Recommended Posts