Jump to content
Българският форум за музиканти

Pastrak

newbies
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  destruction32

Pastrak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Ами,ако нъта е заключващ трябва ли да се пили?
 2. Да ,разбрах за което съм му много благодарен
 3. Ми в момента няма с какво да ги измеря,но с една дума значи ще стане и непречи,че mA-то е повече от ефектите,само да не е по малко така ли?
 4. А този AC-DC Adaptor, model:ALPS-500 PRI:230V 50Hz 12W SEC:3-4-5-6-7-8-9-12V 500mA 6VA(max) Копчето е на 9 волта с него захранвам Boss sd1 може ли да захраня и двата едновременно с MXR-а?
 5. Здравейте,едно въпросче. Става въпрос за един AC/AC Adaptor Line 6 model: MKA-91200UK input:230V 50Hz/output:9VAC 1200mA .Мога ли да го ползвам за един MXR super comp проблем ли ще е,или трябва да захраня няколко ефекта с него?
 6. Аналогов дилей по добре ли е от дигитален ?
 7. Здобих се с чисто ново SD 1 и звученето стана доста по добро,но най-големият проблем се оказа от говорителите.Задължително трябва да добавя два броя V30 към двата T75 за да си дойдат нещата на мястото.Плюс NS 2 или ISP Decimator,А,ако Maxon OD 808 е по добро решение от SD 1 ще го заменя.Благодаря на всички за ценните съвети
 8. Здравейте, случайно ми попаднаха още два говорителя 8 омови по 25 вата всеки.Та въпросът ми е,кой ще е най подходящият начин да ги вържа четирите?Като се има в предвит,че не усилвам ампа повече от една четвърт
 9. Ампа ми е Randall V2,Кабинета ми е също Рандал 4х12 но само с два говорителя T75 Celestion ,Китарата ESP ltd Alexi 600 със един активен хъмбъкер Seymour Duncan, струните са 10-52 DR в ре стандарт.Примерно,kато свиря Benediction-Easy Way To Die, звучи убийствено но при по насечени трашарски парчета нещо не ми харесва.И се чудех с кое камионче да започна за начало че не са никак евтини.
 10. Здравейте,драйв канала на ампа ми има много гейн.Някой ще ме светне ли,какви камиончета трябва да добавя за да станат бичкийте по насечени при заглушаване?
 11. Мерси, много съм ви благодарен
 12. Понеже ампа ми е транзисторен,но счетири лампи в преампа.Изходите са 400вата на 4 ома,220вата на 8 ома и минимумът е 2 ома.Взех си два говорителя по 16 ома 75вата и мисля да ги свържа паралелно.Предполагам че постъпвам правилно.
 13. Здравейте,искам да попитам,ако ампа има лампи само в преампа.Тогава говорителите може ли да са с по голям омаж от ампа.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.