Jump to content
Българският форум за музиканти

Петак Warwick


Airwalker98

Recommended Posts

http://www.thomann.de/gb/warwick_rb_streamer_std_5_bk_2010.htm Искам да попитам дали някой от вас е свирил на този Warwick и може да изкаже компетентно мнение от страна на качество и комфорт при свирене. Благодаря предварително! :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От къде си, колега? Може би не съвсем същият, но много подобен на този бас (от същата серия) със сигурност ще има в Music Division. Ако си от София не ти коства нищо да се разходиш до там и да придобиеш лични впечатления доколко ти е удобен на теб. 

 

Успех,

Марински

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят не е Streamer, a Corvette. Изработката е чудесна. Вече година свиря на него и друг кусур освен един по-жужащ праг не намирам. Като го купувах се чудех между него и Ibanez BTB, които са осезаемо по-скъпи, но за мен W. беше по-приятен на пипане. Новите Рокбасове са страхотни за парите си, а хардуера и при някои електрониката е същата като на немските Уоруици, което си е комплимент за вложените материали. Съветът ми е да си вземеш такъв с oil finish, на който му се вижда дървото. Тях като ги гледам всичките са от две парчета слепени /тялото/. Тези дето са black high polish кой знае от какъв паркет са сглобени :D

 

В интерес на истината в момента събирам пари за втори Корвет...т.е. според мен няма да сбъркаш ;)

Редактирано от Yves
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ти едно ревю - ако можеш да придобиеш представа така.Иначе Мариснки е прав-най-добре пробвай.

http://www.youtube.com/watch?v=M3tko0UMLNA

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

От Бургас съм и си търся вече 5 струнен бас,защото ми омръзна 4 струнният,до някъде.. 

 

Дай да изясним нещо преди да си похарчил парите на родителите си. Какво значи, че ти е омръзнал? Звучи несериозно. От колко време свириш на 4-струнен и какъв инструмент имаш в момента, че пък ти е и омръзнал? Вероятно съм скучен, но на мен за 25 години не ми омръзна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Не се изразих правилно. Не ми е омръзнал 4 струнния,но в момента съм с един абсолютен боклук Cort,и просто не е удоволствие да се свири на него,а и съм за 5 струнен вече,защото свиря парчета на Dream Theater предимно. :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Warwick басовете като цяло са доста хубави и удобни инструменти и от модел до модел звучат доста различно (примерно steamer ще звучи доста различно от thumb), най-добре е да пробваш сам.

 

Rockbass е най-ниския клас (правят се в Китай)

Pro Series e по-висок клас (правят се в Корея)

German made, т.е. произведените в Германия са най-високия клас

 

Съветвам те ако не си решил да вземаш точно този бас да си помислиш за pro series разликата с rockbass е голяма (и в цената също, но според мен си заслужава :D )

http://musicdivision.bg/%D0%91%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D0%95%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B1%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5/warwick-ps-streamer-lx-5-burgundy-red-sthp

 

Тези модели ги има в musicdivision в София, най-добре отиди и пробвай (няма смисъл да поръчваш от thomann при положение, че в България има официален представител на warwick)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно е!

Пробвах почти идентични китайски и корейски Warwick и разликата беше огромна! В полза на двойно по-скъпия корейски модел, разбира се. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.