Airwalker98 Публикувано Септември 13, 2013 Share Публикувано Септември 13, 2013 http://www.thomann.de/gb/warwick_rb_streamer_std_5_bk_2010.htm Искам да попитам дали някой от вас е свирил на този Warwick и може да изкаже компетентно мнение от страна на качество и комфорт при свирене. Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPuHcKu Отговорено Септември 13, 2013 Share Отговорено Септември 13, 2013 От къде си, колега? Може би не съвсем същият, но много подобен на този бас (от същата серия) със сигурност ще има в Music Division. Ако си от София не ти коства нищо да се разходиш до там и да придобиеш лични впечатления доколко ти е удобен на теб. Успех, Марински 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Airwalker98 Отговорено Септември 13, 2013 Автор Share Отговорено Септември 13, 2013 От Бургас съм и си търся вече 5 струнен бас,защото ми омръзна 4 струнният,до някъде.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Септември 13, 2013 Share Отговорено Септември 13, 2013 (Редактирано) Моят не е Streamer, a Corvette. Изработката е чудесна. Вече година свиря на него и друг кусур освен един по-жужащ праг не намирам. Като го купувах се чудех между него и Ibanez BTB, които са осезаемо по-скъпи, но за мен W. беше по-приятен на пипане. Новите Рокбасове са страхотни за парите си, а хардуера и при някои електрониката е същата като на немските Уоруици, което си е комплимент за вложените материали. Съветът ми е да си вземеш такъв с oil finish, на който му се вижда дървото. Тях като ги гледам всичките са от две парчета слепени /тялото/. Тези дето са black high polish кой знае от какъв паркет са сглобени В интерес на истината в момента събирам пари за втори Корвет...т.е. според мен няма да сбъркаш Редактирано Септември 13, 2013 от Yves Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
evernas Отговорено Септември 14, 2013 Share Отговорено Септември 14, 2013 Ето ти едно ревю - ако можеш да придобиеш представа така.Иначе Мариснки е прав-най-добре пробвай. http://www.youtube.com/watch?v=M3tko0UMLNA Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Септември 14, 2013 Share Отговорено Септември 14, 2013 От Бургас съм и си търся вече 5 струнен бас,защото ми омръзна 4 струнният,до някъде.. Дай да изясним нещо преди да си похарчил парите на родителите си. Какво значи, че ти е омръзнал? Звучи несериозно. От колко време свириш на 4-струнен и какъв инструмент имаш в момента, че пък ти е и омръзнал? Вероятно съм скучен, но на мен за 25 години не ми омръзна. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Airwalker98 Отговорено Октомври 7, 2013 Автор Share Отговорено Октомври 7, 2013 Не се изразих правилно. Не ми е омръзнал 4 струнния,но в момента съм с един абсолютен боклук Cort,и просто не е удоволствие да се свири на него,а и съм за 5 струнен вече,защото свиря парчета на Dream Theater предимно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitro Отговорено Октомври 8, 2013 Share Отговорено Октомври 8, 2013 Warwick басовете като цяло са доста хубави и удобни инструменти и от модел до модел звучат доста различно (примерно steamer ще звучи доста различно от thumb), най-добре е да пробваш сам. Rockbass е най-ниския клас (правят се в Китай) Pro Series e по-висок клас (правят се в Корея) German made, т.е. произведените в Германия са най-високия клас Съветвам те ако не си решил да вземаш точно този бас да си помислиш за pro series разликата с rockbass е голяма (и в цената също, но според мен си заслужава )http://musicdivision.bg/%D0%91%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D0%95%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B1%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5/warwick-ps-streamer-lx-5-burgundy-red-sthp Тези модели ги има в musicdivision в София, най-добре отиди и пробвай (няма смисъл да поръчваш от thomann при положение, че в България има официален представител на warwick) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 8, 2013 Share Отговорено Октомври 8, 2013 Вярно е! Пробвах почти идентични китайски и корейски Warwick и разликата беше огромна! В полза на двойно по-скъпия корейски модел, разбира се. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts