kolio_k Публикувано Септември 9, 2006 Публикувано Септември 9, 2006 През април тази година имах удоволсвие да участвам в едноседмичен проект заедно с Billy Cobham и сборен бигбенд събран спецялно за да запише парчета ,композирани и аранжирани от самият B.C.Записа е от концерт.Предстои да се миксира и мастерира,в момента е доста небалансиран.Взех демото едва преди два дена и бързам да споделя с вас Най-много се кефя че успях да изсвиря Stratus със самия му автор stratus red-baron п.п.Накрая на Red baron B.Cobham наистина среща сериозни проблеми с имената на солистите(особено мойто) Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 Благородно ти завиждам,но ти абсолютно го заслужаваш!Дано все повече подобни моменти да ти се случват,аз лично съм абсолютно горд поради факта ,че си българин и че макар и бегло те познавам от този форум! Наздраве, Владо Цитирай
jan Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 ПСЗДРАВЛЕНИЯ КОЛЬО !!!!! ТОВА СИ Е ПОСТИЖЕНИЕ ЗА ВСИ4КИ В БГ НЕ САМО ЗА ТЕБ УСПЕХ!!!!!!!!!! Цитирай
Jordan_J Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 (Редактирано) Поздравления и от мен! Страхотно! Адски се изкефих! Успех, пич! Редактирано Септември 10, 2006 от visiondann Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 10, 2006 Автор Отговорено Септември 10, 2006 Благодаря ви приятели.И аз си пожелавам за в бъдеще повече такива моменти Този път бях късметлия(а и имах мъничко връзки ) Цитирай
tocata Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 Браво мен, мачкаш , продължаваи все така ........ Успех и от мен ! Цитирай
Dushmanina Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 (Редактирано) Браво! Супер яко! За пореден път! Аз да попитам: Кога ще направите един виртуален джем с Владо Аброуд? Редактирано Септември 10, 2006 от Dushmanina Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 10, 2006 Автор Отговорено Септември 10, 2006 Мерси много.А джема е винаги густия.ако Владо иска,бихме могли да ударим по някоя жица на някой playalong.Ще е забавно Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 11, 2006 Отговорено Септември 11, 2006 Страхотно! Въпреки, че оркестри и духалки/клаксони не обичам и въпреки демо варианта мисля, че е супер. Саунда на китарата е РАЗМАЗВАЩ!!! П.П. Научи ли го тоя най-накрая как се казваш? :green: Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 11, 2006 Автор Отговорено Септември 11, 2006 Мерси.Пробвах ама е трудно работа(за името говоря).А иначе саунда е правен с къстъм страт(Диката ,Никифена и други),тюбскримър,малко дилей и ламбово кубе. Знам че и ти си падаш по бурканната технология-проста,надеждна и звучи гот Цитирай
Geo Отговорено Септември 11, 2006 Отговорено Септември 11, 2006 (Редактирано) Много много поздравления,въпреки че знаех за този проект от преди. РАЗМАЗВАЩО страхотно е!!!! Редактирано Септември 11, 2006 от Geo Цитирай
Telerig Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 Еее това е наистина нещо страхотно! Пожелавам го на всеки. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 14, 2006 Автор Отговорено Септември 14, 2006 A ето и едно кратко жидео от същата свирня(звука е само в единия канал) Click here to watch red-baron-26 Цитирай
Recommended Posts