Betrayer Публикувано Август 27, 2013 Публикувано Август 27, 2013 Здравейте,имам следния проблем - днес забелязах,че по лака на класическата ми китара са се появили странни зелени петна под 6-та струна близо до задното мостче.Вчера когато свирех ги нямаше.Опитах се да ги забърша с мек парцал но нищо не се получи.Идеи? Цитирай
човекът оркестър Отговорено Август 27, 2013 Отговорено Август 27, 2013 И на мен ми се е случвало, но няма страшно. Мисля, че е защото се съдържа мед в намотката на струните. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 28, 2013 Отговорено Август 28, 2013 Окислил се е бакъро,кво ти пука,инструментите с времето не стават като нови,мое да потърсиш из нета един веселяк Уили Нелсън каква хубава дупка има на акустичната.. Аре да ти спестим търсенето,че още не съм зъл,чак сега почнаха да къртят нещо на вечния ремонт до нас - Цитирай
Fats Отговорено Август 28, 2013 Отговорено Август 28, 2013 Каква е тая класическа китара, която има лак под струните и то към нъта. Фингърбордът ти трябва да е палисъндър или абанос, по него лак няма. Не обясняваш като хората. По-добре направи една снимка та да разберем мъката ти. Цитирай
golfabitch Отговорено Август 28, 2013 Отговорено Август 28, 2013 "зелени петна под 6-та струна близо до задното мостче" Цитирай
Recommended Posts