Jump to content
Българският форум за музиканти

човекът оркестър

newbies
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

човекът оркестър's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Е... добре! Отскоро съм в този форуми и мислех, че ще ми бъде приятно, но вече почвам да се обърквам. Какво толкова ви пречат моите теми не мога да разбера просто. За първите няколко добре, разбирам, както казах, нов съм. Обаче последната?! Не ми е ясно... Какво нередно и... не знам, вредящо на музикалния форум има в питането ми за пада? Не съм някой спамър, да ме ограничавате, не съм обиждал други потребители, нищо! Ако може само да ми обясните защо премахнахте последната ми тема, според мен уместно поставена в раздел Барабани, и какво точно в моята циркулираща наоколо особа ви тревожи. Ще се радвам да науча. Искрено ваш, Човекът оркестър
 2. Евала! Най много ме кефи драматичността в гласа ти, като изпяваш "хей, нямаш грам акъл". Някак много дълбоко звучи, мистично... Слушах и другите кавъри, страхотен глас BTW И аз съм писал текстове за приятели, които изведнъж се променят, ужасно явление наистина...
 3. Ей, наречете ме индианец, но не мога да го отворя това нещо. Бихте ли ме просветлили моля?... Благодаря.
 4. Може да използваш стар диск. Много готини стават, с различни нюанси, обаче пък и бързо се чупят...
 5. Идеята на тази тема беше съвсем различна, но явно никой не ми разбра. Не се оплаквам от мазолите, нито са ми чак такъв проблем. Исках да разбера дали и на други им пречат понякога. Щом няма такива, ок. Все пак благодаря за мъдрите съвети, но отдавна не съм начинаещ...
 6. Аватара ми казва всичко. Е, почти всичко...
 7. Вземай уроци от това момиченце в клипа XD Не, сериозно, каквото и да правиш, внимавай да не си повредиш гласа трайно.
 8. Никога не съм имал проблеми със синхрона, просто ми се получава (не че се хваля). Но ако все пак имам трудности с някоя песен, почвам да упражнявам само ритъма за няколко седмици, за да улегне, и чак после се включвам с пеенето. И вече не се бъркам. Това с книжката не съм го пробвал, но ми излежда по-трудно от пеенето. Трябва ли и да разбирам каквото чета или само да ми отклонява вниманието?
 9. Ми дразнят ме понякога, сърбят ме... Докато свиря не се оплаквам, естествено, но през останалото време само ги закачам. Наистина ли няма никой друг, на който му се случва?! Доста странно.
 10. И на мен ми се е случвало, но няма страшно. Мисля, че е защото се съдържа мед в намотката на струните.
 11. А най-лошото е, когато, опитвайки се да се изперчат, се излагат ужасно... и не осъзнават!
 12. Всеки, който някога е свирил на струнен инструмент, ги познава до болка. Буквално! Колкото повече свириш, толкова по-дебели стават, а колкото са по-дебели, толкова повече можеш свириш... Аз лично съм горд притежател на съвсем безчувствени пръсти на лявата ръка и много им се кефя. Обаче понякога така ме дразняааат...! Приисква ми се да ги откъсна, да ги отхапя или да ги отрежа... все тая, само да ги няма! Трудно се сдържам, но от опит знам защо не трябва ги махам (ауч!). Случва се да ме сърбят отвътре (естествено, само със свирене се оправя), да ме щипят... Вие как се справяте с досадните мазоли?
 13. Не ти е късно. Някои от най-добрите пианисти в света са започнали точно на тази възраст. Само трябва да си наясно защо искаш да свириш и до какво ниво искаш да стигнеш. Стила също е важен. Намери си учител и почвай. Успех!
 14. Ха, Еврика! Шеста ми е десетка (измерих я с шублер xD). Все пак, ще трябват ли настройки, ако си взема различни?
 15. Моля, кажете ми 9-ки или 10-ки да си взема за електрическата китара. Искам по-добрите. Марката ще бъде каквито има в магазина xD Понеже не знам какъв размер са оригиналните, ще трябват ли някакви допълнителни настройки, ако взема различни?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.