Geo Публикувано Септември 8, 2006 Публикувано Септември 8, 2006 Здравейте, Насложих два баса и стана това: http://geoalexiev.tripod.com/sitebuilderco.../mixdownmp3.mp3 Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 имам увствоточе черпиш някаквизапаси от космоса..... много е разчупено - и много виртуозно с един бас ни ъсбираш погледите, а тука 2 си сложил..... Цитирай
Geo Отговорено Септември 8, 2006 Автор Отговорено Септември 8, 2006 Блаягодаря,приятелю,известно време бях зает и не записвах. Цитирай
don_pepinio Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 Абе Geo ти не си човек... ...евала... Цитирай
tocata Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 А леле мале ............... :idea: ........ браво за мр. Гео Цитирай
Geo Отговорено Септември 9, 2006 Автор Отговорено Септември 9, 2006 Много гот,както винаги. Благодаря Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Бе ти май си слезнал долу на кръстопътя и си чукнал една сделчица с дявола като бат Робърт Джонсън, а (: Изродско просто. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Гео,радваш както винаги! Владо Цитирай
Geo Отговорено Септември 9, 2006 Автор Отговорено Септември 9, 2006 Още веднъж благодаря,приятели. :hello: Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Струва ми се, че няма какво да кажеш , нито пък виждам какво показваш, освен техника и ефекти - с две думи - кухо е. П.П.: Моля уважаемите съфорумници да не напълнят сега темата с боклук (оффтопик, траш, треш, СПАМ, ШИТ...) от рода на "ми ти като знаеш/можеш, защо не разкажеш/покажеш", а да коментират мнението, ако смятат да му отговарят! П.П.П.: Бе ти май си слезнал долу на кръстопътя и си чукнал една сделчица с дявола като бат Робърт Джонсън *ПЛЯС, НАПЛЯС* Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 9, 2006 Отговорено Септември 9, 2006 Определено не бих искал да спамя.Възприемам хавата на Geo за нещо като соло(та макар и с насложени два баса) и като такова ми харесва.Той самият никъде не твърди,че се опитва да изкаже някакви дълбоки мисли.Просто си прави густото и иска да сподели резултата(аз поне така го разбирам) Цитирай
Recommended Posts