Jump to content
Българският форум за музиканти

едно въпросче !?


flipsy

Recommended Posts

Искам само да попитам един въпрос ! Продават ми някакво кубе л 55 , но не го знам какво е :happy: Някой може ли да ми каже дали е хубаво ? Ще ходя да го чуя ама... ако има някакви недостатъци споделете с мен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Българско (мисля) производтсво, транзисторно, без никви драйвове ривърбове и такива, горе долу сносно, като за нискобюджетно решение. Издържа на репетицийки с барабани и всичко. Свирил съм известно време на такова. За кви пари ти го дават?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да бьлгарско е - има лек драйв(за блусец)

преди да мина на западни - сьм ползвал такова - с мултиефект на бос отпред

става - не е вьрха

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами продават ми китара + това кубе за 200 лв .Китарата е кремона и мисля , че е с 3 единични адаптери.Болен съм и не съм я видял още :headbang: Мерси все пак за отговорите.И друго ако може да попитам :) Каква е разликата между двоен и единичен адаптер? Аз знам че на единичния по пръщи.Само тва обаче не мога да разбера кои за какъв стил са!Тоест има различни комбинации и не мога да разбера за какъв стил е китарата :)Знам , че е хубаво да има двоен до бриджа :) Друго незнам помогнете ми :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мене това са твърде много пари, имайки предвид, че Кремоните в общия случай почти за нищо не стават, освен може би ония модели с двата хамбъкъра, които стават за хептен начинаещи, ама и те не са стока. Аз лично не бих дал повече от 40-50 кинта за такава китара (а тя даже изглежда не е и от тези модели), а кубето в никой случай не струва остатъка до 200 лева.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми се стори мн скъпо:headbang:Мерси за обяснението :) Ако има нещо друго пак ще се обадя ! Мен ми продаваха една йамаха за 200 лв с два двойни и един единичен МН яка ама нямах пари!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е със Selestion говорител си струва(имаше и такива модели)виж го най-добре.

Аз бих взел само кубето,ако е такова.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен за 90-100-ина лева Л55-така върви. Един говорител фендер струва около 100, така че за 200 лева получавате един доста сносен и издъжлив 50Ватов 12-инчож усилвател. Особено ако сте от хората, които свирят с процесори, това е много добър избор за вас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами някой ще може ли да ми обясни за адаптерите ? Защото мисля , че няма такава тема :lol: За адаптерите съм писал по-горе ! Относно кой за каква музика е .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 200 лева получавате един доста сносен и издъжлив 50 ватов 12-инчов усилвател. Особено ако сте от хората, които свирят с процесори, това е много добър избор за вас.

+1

 

На същото мнение съм (групата ни може да се брои за advanced user-и на L55, щото го ползваме от около година :lol: ) - върши чудесна работа с процесор, бил той и най-елементарен. Дори и със stock говорителя, който мисля, че е Респром, звучи съвсем прилично. За малка репетиционна е просто идеално, за вкъщна употреба е доста силен.

 

Но такава оферта (200 лева за Кремона + Л55) е лееееко дебела. Пробвай да свалиш 50 лева и е екстра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.