flipsy Публикувано Септември 5, 2006 Публикувано Септември 5, 2006 Искам само да попитам един въпрос ! Продават ми някакво кубе л 55 , но не го знам какво е Някой може ли да ми каже дали е хубаво ? Ще ходя да го чуя ама... ако има някакви недостатъци споделете с мен Цитирай
Icarus Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Българско (мисля) производтсво, транзисторно, без никви драйвове ривърбове и такива, горе долу сносно, като за нискобюджетно решение. Издържа на репетицийки с барабани и всичко. Свирил съм известно време на такова. За кви пари ти го дават? Цитирай
TONY Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 да бьлгарско е - има лек драйв(за блусец) преди да мина на западни - сьм ползвал такова - с мултиефект на бос отпред става - не е вьрха Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Да , българско е , на великата фирма ЛАТ и наследник на Б100 (л100) . Цитирай
flipsy Отговорено Септември 6, 2006 Автор Отговорено Септември 6, 2006 Ами продават ми китара + това кубе за 200 лв .Китарата е кремона и мисля , че е с 3 единични адаптери.Болен съм и не съм я видял още Мерси все пак за отговорите.И друго ако може да попитам Каква е разликата между двоен и единичен адаптер? Аз знам че на единичния по пръщи.Само тва обаче не мога да разбера кои за какъв стил са!Тоест има различни комбинации и не мога да разбера за какъв стил е китарата Знам , че е хубаво да има двоен до бриджа Друго незнам помогнете ми Цитирай
abductor Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 За мене това са твърде много пари, имайки предвид, че Кремоните в общия случай почти за нищо не стават, освен може би ония модели с двата хамбъкъра, които стават за хептен начинаещи, ама и те не са стока. Аз лично не бих дал повече от 40-50 кинта за такава китара (а тя даже изглежда не е и от тези модели), а кубето в никой случай не струва остатъка до 200 лева. Цитирай
flipsy Отговорено Септември 6, 2006 Автор Отговорено Септември 6, 2006 И на мен ми се стори мн скъпоМерси за обяснението Ако има нещо друго пак ще се обадя ! Мен ми продаваха една йамаха за 200 лв с два двойни и един единичен МН яка ама нямах пари! Цитирай
Wheels_of_Fire Отговорено Септември 6, 2006 Отговорено Септември 6, 2006 А на колко лева бихте оценили ЛАТ л55 в нормално състояние,без проблеми? Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Ако е със Selestion говорител си струва(имаше и такива модели)виж го най-добре. Аз бих взел само кубето,ако е такова. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 Според мен за 90-100-ина лева Л55-така върви. Един говорител фендер струва около 100, така че за 200 лева получавате един доста сносен и издъжлив 50Ватов 12-инчож усилвател. Особено ако сте от хората, които свирят с процесори, това е много добър избор за вас. Цитирай
flipsy Отговорено Септември 8, 2006 Автор Отговорено Септември 8, 2006 Ами някой ще може ли да ми обясни за адаптерите ? Защото мисля , че няма такава тема За адаптерите съм писал по-горе ! Относно кой за каква музика е . Цитирай
olygofren Отговорено Септември 8, 2006 Отговорено Септември 8, 2006 За 200 лева получавате един доста сносен и издъжлив 50 ватов 12-инчов усилвател. Особено ако сте от хората, които свирят с процесори, това е много добър избор за вас. +1 На същото мнение съм (групата ни може да се брои за advanced user-и на L55, щото го ползваме от около година ) - върши чудесна работа с процесор, бил той и най-елементарен. Дори и със stock говорителя, който мисля, че е Респром, звучи съвсем прилично. За малка репетиционна е просто идеално, за вкъщна употреба е доста силен. Но такава оферта (200 лева за Кремона + Л55) е лееееко дебела. Пробвай да свалиш 50 лева и е екстра. Цитирай
Recommended Posts