Baby Thomas Публикувано Август 31, 2006 Публикувано Август 31, 2006 Това го чух днес по ММ и реших да проверя каква е работата. Оказа се, че другарите от Baby Rock Records предлагат класическа рок/метъл музика преработена за бебета. На линка се виждат банди като Metallica, Led Zeppelin, Pink Floyd, Nirvana, Radiohead, Beatles и други. В песните нямало яка жица, джангър с две каси и дерящи се вокали, а музиката била пресъздадена с бебешки инструменти. На сайта има семпли, които могат да се чуят. Ще потърся и в Мулето дали има... <_> Цитирай
CorvusCorax Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 Ето, оказва се че съм си изпреварил времето. Вместо от малък да се зарибявам по брутална жица. увреждайки необратимо детската си психика, съм могъл да почна с бебешките варианти. Само че добрите хора късно се сетили за това... Аз обаче вече и без кристално кълбо мога да предвидя съдбата на малката си племенница (ейдж - 34 дни ). Още утре започвам да я зарибявам)) Дано само не стане като чичо си Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 Вече знам как ше правя от синковеца човек.. Цитирай
the_gorer Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 На един авер синчето слуша Accept, AC/DC, Running Wild и още много други. На 3 години е. Не можах да повярвам как отиде до компа, цъкна Winamp, разгледа ми листата и си пусна Suicidal Tendencies. И си слага слушалки и почва да си клати главата. Питам го дали харесва някаква друга музика. Оказа се, че слуша само метъл и пънк. Евала на такЪвИ родители! Цитирай
Vlad Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 (Редактирано) Е защо пък евала? Аз на моето бебе му пея и пускам и детски песнички и знаете ли какво - даже му харесват! Според мен най-истинско е да му се пее на едно детенце - така между певеца и него има контакт. Вместо между него и уредбата... Влад п.п. Е няма как да слуша друго освен метъл и пънк детето, ако колекцията на родителите му е такЪва... Но какво значи "харесва само ..." при положение, че няма избор? В. Редактирано Септември 1, 2006 от Vlad Цитирай
aladin Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Е защо пък евала?Аз на моето бебе му пея и пускам и детски песнички и знаете ли какво - даже му харесват! Според мен най-истинско е да му се пее на едно детенце - така между певеца и него има контакт. Вместо между него и уредбата... Влад п.п. Е няма как да слуша друго освен метъл и пънк детето, ако колекцията на родителите му е такЪва... Но какво значи "харесва само ..." при положение, че няма избор? В. Vlad а какво пееш заи4енцето бяло или зелен4уци които не яде? ам...за репертоара питам Цитирай
Guest Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Ами ако бащата/майката не могат да пеят ? :think: Цитирай
Vlad Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 @аладин: Пaнталонки,манталонки, вече си припомних 10-ина песнички Пиши ми ЛС за списъка, ако ти трябва. @черния дракон: Ако родителите не пеят - нека му пускат яка жица Всеки сам си избира! Но малките деца обичат да чуват гласа на родителите, дори те да не пеят добре. Влад Цитирай
the_gorer Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Е няма как да слуша друго освен метъл и пънк детето, ако колекцията на родителите му е такЪва... Но какво значи "харесва само ..." при положение, че няма избор?В. Само баща му е метъл и се оплаква, че майката слуша Елтън Джон и Фил Колинс. Малкият е много развит като за възрастта си - сглобява сложни изреччения, работи свободно с компютър, води задълбочени диалози и, очевидно, вече има и свои музикални вкусове! Не казвам, че баща му не му е повлиял, но от двете влияния вкъщи малкият е избрал метъла! Цитирай
Vlad Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 Акселерация, какво да правиш Но честно казано ми е много смешно, когата възрастните говорят за деца /в случая бебе/, които "работят" на компютъра Имам работа с точно такива деца, но извършена работа не съм видял - само игри и сайтчета от сорта на "уингс"/момичешка анимация/ и "кефче". Нека не надценяваме детските умения и вкусове - всяко нещо с времето си... Влад Цитирай
Atrium Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 Не е истина на какво са направили песните на Tool.. Време е да правим армия от малки туулофилчета... Цитирай
bratmito Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 Не казвам, че баща му не му е повлиял, но от двете влияния вкъщи малкият е избрал метъла! Абе ако питаш мен,избрал е метъла,'щото иска да подражава на баща си. Иначе песните ми звучат много...хмм "MIDI?!". Цитирай
aladin Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 @аладин:Пaнталонки,манталонки, вече си припомних 10-ина песнички Пиши ми ЛС за списъка, ако ти трябва. @черния дракон: Ако родителите не пеят - нека му пускат яка жица Всеки сам си избира! Но малките деца обичат да чуват гласа на родителите, дори те да не пеят добре. Влад неказа само мъжко или женско е бебето и на колко години... ина4е сложи един линк да те видим и 4уем как пееш песни4ките списако не ни требе Цитирай
Recommended Posts