Danny47 Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 (Редактирано) Само искам да кажа, че тремолото с една ръка се научава за не повече от 10мин (ако някой ти покаже как става)!!! Усвоява се в рамките на седмица (и за двете ръца), а вече вграждането му към нещо с останалите крайници незнам... не съм се занимавал дотам. На мен лично ми беше интересно само как става и не съм го работил много. Иначе ДА... използва се обръча. Редактирано Август 31, 2006 от Danny47 Цитирай
aarab Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Барабанистът, който гледах по-горе е доста добър и е вложил много труд и време за да постигне тази ритмичност и да я съчетае със съответната техника....така че гледайте го в ръцете и крадете техники.....аз така правя понякога Цитирай
Danny47 Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 То така и трябва... да събираш от тук от там полезните работи ! Цитирай
tactonfan!!! Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 ко да му глеаш е , то нищу ни са види... Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 Бе... момци. То има и редко тремоло с редуване - сингъл строукс ..., има и дабъл, има и сек'во. Всичко ти зависи от темпото, щото ако си спомните школите, там тремолот се обозначава направо с 32-ни. Така че за спор не мисля, че има място. А... тремоло с една ръка ... некак с пръстите лекинко се пипа. Т'ва, ако не ползваш перваз. И аз им се чудя, ама ... като цяло не ми трябва за кой знае какво свирене... т.е. нищо повече от атракция ... може би? Цитирай
aladin Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 Бе... момци. То има и редко тремоло с редуване - сингъл строукс ..., има и дабъл, има и сек'во. Всичко ти зависи от темпото, щото ако си спомните школите, там тремолот се обозначава направо с 32-ни. Така че за спор не мисля, че има място. А... тремоло с една ръка ... некак с пръстите лекинко се пипа. Т'ва, ако не ползваш перваз. И аз им се чудя, ама ... като цяло не ми трябва за кой знае какво свирене... т.е. нищо повече от атракция ... може би? такова понятие рядко и на гъсто тремоло няма а във школите е изписано с 32-ни зада ти покажат нагледно как да редуваш ръцете и как изглежда ритми4ески./не за друго/ за 4етвъртина нота тремоло се падат две групи от по 4етери 32-ни! Цитирай
tactonfan!!! Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 споко е, моем да смятаме е , мен ми е интересно дали някой от форума ползва примерно тремоло от квинтоли ??? Цитирай
makedonetsa Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 Естествено ,че тремолото трябва да може да го свириш във всякаква пулсация ! (квинтоли ,секстоли и т.н) Цитирай
Danny47 Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 Искам да питам нещо... грешка ли е да мислиш нещо по друг начин (защото ти е по-лесно за изсвирване) от начина, по който е написано... при условие, че го свириш така, както трябва да звучи?! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 (Редактирано) лично според мен е въпрос на гледна точка... лигавя се.....знам че не беше към мен въпрос, но да кажа аз какво мисля....според упражненията трябва да се свирят както са написани-нали за това са упражнения..за да упражняваш нетипични за себе си неща....що се отнася до свирене на музика според мен там всеки може да свири както си иска Редактирано Септември 3, 2006 от tupoto kopele Цитирай
makedonetsa Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 Упражненията, трябва да се свирят както са написани ! Не е зле обаче, след това да се внесе и малко творчество ! Импровизация, ако щеш ! Цитирай
drumvarna Отговорено Септември 4, 2006 Автор Отговорено Септември 4, 2006 македонец,я ми го обясни това тремоло на секстоли Цитирай
makedonetsa Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Обяснявам ! Взимаш една секстола, и удвояваш ударите и ! Получава се тремоло с пулсация на секстола ! Така се действа и с другите фигури ! (5 7 и т.н)! Цитирай
drumvarna Отговорено Септември 6, 2006 Автор Отговорено Септември 6, 2006 то ние говорихме за тремоло с една рука,а отидохме на секстоли,квинтоли,септоли и Т.Н.!!!! :think: постнете нова тема само за тремоло и там да ги разгледаме по-подробно видовете тремоло!! Цитирай
Recommended Posts