rudibass Публикувано Август 29, 2006 Публикувано Август 29, 2006 (Редактирано) ре6их 4е тая тема е за тук...Все пак струните които искам да ви похваля са за бас....Купих си аз струни 4исто нови за сума ми ти пари от магазин .....еди кой си ....преди има-няма месец и половина струните са размер 0.32 - 1.25 за 6 струнен бас...както му е по реда изръсих се доволно....а какво стана.... 1. струните загубиха свестен тон о6те на 1 вата седмица и остана само едно досадно усе6тане 4е бръждят постоянно по грифа...глух тон и идновременно бръждя6т ...по ло6о от тва нема на къде -поне така си мислех докато не по4наха да се късат. 2.скъсах мноого дебела по4ти некъсаема на теория струна...не съм късал струни откакто свирия по 4ужбина - 3 години по4ти.... тва са първите ми струни от толкоз време закупени от БГ и резултата е налице.... 3.интересен е факта 4е китариста с който свиря си купи от съ6тия магазин 3 комплекта струни Squire.....за една седмица резултата бе6е траги4ен- трите комплекта заминаха... Въпроса ми е: Има ли логика когато 4овек се бара за официален дистрибутор на определени марки инструменти и консумативи и се бие у гърдите 4е е най зередения магазин у мааалата и околностите да продава толкоз нека4ествена стока и то на подобава6ти цени....??? ПС ако знае някой да ме ориентира откъде да си закупя 6 струнен комплект не ротосаунд ..... Редактирано Август 29, 2006 от rudibass Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 Не знам,Жоре,Rotosound са сериозна марка. Не случайно басисти като Били Шиън и Стив Харис свирят с тях и са им рекламни лица. Може би просто си попаднал на някакви ментета или пък както казва Влад - свиренето до море ( в Анталия сте все пак) оказва неприятното си влияние? :think: Цитирай
TONY Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 Ротото са си класика истината е че морето скапва струните за седмица Цитирай
rudibass Отговорено Август 30, 2006 Автор Отговорено Август 30, 2006 (Редактирано) откак се помня свира на открито и то на яка влага....ми досега струни не съм късал а съм сменил поне 4-5 комплекта за 3 те години си4ките са си 4итави..ина4е свира на 50м от морето..НО преди6ните ми струни СИТ ни6то им нема...както и да е ..... яд ме е 4е са скъпи па увехнаха за толкз малко време...... факт е 4е магазина, от който ги купих ме губи като клиент... Редактирано Август 30, 2006 от rudibass Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 Дюд, опитай да ги третираш със полишър, ако не го практикуваш, де. Казват, че за подобни условия МНОГО помага. А и аз лично също съм много доволен, макар да съм далечко от морето. Ползва Фаст Фрет, но май свърши и ще се екипирам с някой на Дънлоп... Цитирай
Steff Отговорено Август 30, 2006 Отговорено Август 30, 2006 Според мен си търси пак ФастФрет, аз съм пробвал доста от другите и поне при мен нищо освен Фаста няма ефект. Колкото до Ротосаунда-и аз мисля, че не е изключено да си попаднал на ментета. Цитирай
DILETANT Отговорено Август 31, 2006 Отговорено Август 31, 2006 Наистина е възможно да са внесени ментета, защото си бях купил струни за китара 9-46 на Ротосаунд и по неиздръжливи струни не бях срещал. Късаха се като конци, дори без да използвам тремоло. А иначе са реномирана марка, рекламирана от много известни музиканти. Цитирай
Clavin Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 охх проблема не ме учудва.... за в бъдеще пробвай струнитe Black sun които като цяло за електрическа китара са наи добри .... гаранция че ще останеш доволен.. поздрави :guitar: Цитирай
Recommended Posts