Jump to content
Българският форум за музиканти

струни ротосаунд МНООГО ЗЛЕ


rudibass

Recommended Posts

ре6их 4е тая тема е за тук...Все пак струните които искам да ви похваля са за бас....Купих си аз струни 4исто нови за сума ми ти пари от магазин .....еди кой си ....преди има-няма месец и половина струните са размер 0.32 - 1.25 за 6 струнен бас...както му е по реда изръсих се доволно....а какво стана....

1. струните загубиха свестен тон о6те на 1 вата седмица и остана само едно досадно усе6тане 4е бръждят постоянно по грифа...глух тон и идновременно бръждя6т ...по ло6о от тва нема на къде -поне така си мислех докато не по4наха да се късат.

 

2.скъсах мноого дебела по4ти некъсаема на теория струна...не съм късал струни откакто свирия по 4ужбина - 3 години по4ти.... тва са първите ми струни от толкоз време закупени от БГ и резултата е налице.... :D

 

3.интересен е факта 4е китариста с който свиря си купи от съ6тия магазин 3 комплекта струни Squire.....за една седмица резултата бе6е траги4ен- трите комплекта заминаха...

 

Въпроса ми е: Има ли логика когато 4овек се бара за официален дистрибутор на определени марки инструменти и консумативи и се бие у гърдите 4е е най зередения магазин у мааалата и околностите да продава толкоз нека4ествена стока и то на подобава6ти цени....???

 

ПС ако знае някой да ме ориентира откъде да си закупя 6 струнен комплект не ротосаунд .....

Редактирано от rudibass
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам,Жоре,Rotosound са сериозна марка. Не случайно басисти като Били Шиън и Стив Харис свирят с тях и са им рекламни лица. Може би просто си попаднал на някакви ментета или пък както казва Влад - свиренето до море ( в Анталия сте все пак) оказва неприятното си влияние? :think:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

откак се помня свира на открито и то на яка влага....ми досега струни не съм късал а съм сменил поне 4-5 комплекта за 3 те години си4ките са си 4итави..ина4е свира на 50м от морето..НО преди6ните ми струни СИТ ни6то им нема...както и да е ..... яд ме е 4е са скъпи па увехнаха за толкз малко време......

факт е 4е магазина, от който ги купих ме губи като клиент...

Редактирано от rudibass
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дюд, опитай да ги третираш със полишър, ако не го практикуваш, де. Казват, че за подобни условия МНОГО помага. А и аз лично също съм много доволен, макар да съм далечко от морето. Ползва Фаст Фрет, но май свърши и ще се екипирам с някой на Дънлоп... :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен си търси пак ФастФрет, аз съм пробвал доста от другите и поне при мен нищо освен Фаста няма ефект. Колкото до Ротосаунда-и аз мисля, че не е изключено да си попаднал на ментета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина е възможно да са внесени ментета, защото си бях купил струни за китара 9-46 на Ротосаунд и по неиздръжливи струни не бях срещал. Късаха се като конци, дори без да използвам тремоло. А иначе са реномирана марка, рекламирана от много известни музиканти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

охх проблема не ме учудва.... за в бъдеще пробвай струнитe Black sun които като цяло за електрическа китара са наи добри .... гаранция че ще останеш доволен.. поздрави :guitar: :curse::curse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.