koko13 Публикувано Юни 4, 2013 Публикувано Юни 4, 2013 Като се абонирам за някоя тема, когато някой пише мнение в нея аз като известие получавам: "%s отговори на %s", не би трябвало да е така, нали? Или проблема си е при мен някъде? Цитирай
musicman Отговорено Юни 4, 2013 Отговорено Юни 4, 2013 Това само за темите ли е или и при личните съобщения? Цитирай
koko13 Отговорено Юни 4, 2013 Автор Отговорено Юни 4, 2013 (Редактирано) при личните съобщения всичко си е наред, когато някой хареса мой коментар също всичко си е наред.. А, проблем също има и когато се абонирам за някоя тема, там където е, да се абонирам анонимно пише: "%s Анонимно Не ме показвай в списъка" така ли трябва да е? ПП: Проблема може и да е при мен, защото от както съм се регистрирал във форума(от миналата година) си ми е така .. Редактирано Юни 4, 2013 от koko13 Цитирай
musicman Отговорено Юни 4, 2013 Отговорено Юни 4, 2013 Не е при теб, нещо скиновете не са добре, трябва да проверя какво е. Цитирай
spd7693 Отговорено Февруари 18, 2014 Отговорено Февруари 18, 2014 ^^ Положението и при мен е същото, а аз вече имам над 250 мнения. Някой ще трябва да си поиграе с настройките, но ние не можем. Цитирай
spd7693 Отговорено Февруари 18, 2014 Отговорено Февруари 18, 2014 Да, и на мен ми дава такова нещо. Мислех да няма повреда в сървъра на форума или нещо в българския шрифт. но ми излиза точно "%s отговори на %s". Сериозно! Цитирай
Recommended Posts