morqka1913 Публикувано Май 26, 2013 Публикувано Май 26, 2013 Здравейте! До няколко дена ще си купувам аудио-карта,микрофон и слушалки,а малко по-нататък и останалите неща. Бюджета с който разполагам е 600лв. Засега съм се спрял на вариант 4 от тази страница http://www.bg-audio.com/homestudio.html ( само слушалките няма да са същите,спрял съм се на AKG K-77 ) и бих искал да кажете какво мислите за продуктите в този вариант и дали можете да ми предложите нещо по-добро за същите пари. Искам да си направя нещо като домашно студио в което ще се записва РАП. Не знам дали е важно да се спомене но техниката ще се свърза към лаптоп. Общо взето това е всичко засега. Благодаря предварително на всеки който ще ми помогне с информация по темата. ПС: Исках да попитам каква е разликата между Behringer T-47 и Behringer T-1 освен по-високата цена с 17лв в полза на втория микрофон.
aarab Отговорено Май 26, 2013 Отговорено Май 26, 2013 Има дооооста теми във форума, които отговарят на всичките ти въпроси... Според мен варинатите посочени на сайта не са най-оптималните. И най-важното: НЕ ВИДЯХ ДА ИМА акустично третиране на стаята......????? И микрофон за 5000лв да вземеш, и карта за 10 000лв, пак ще звучи все едно си в банята Трябва да сметнеш поп филтър, стойка, изолация и още куп неща... Сериозно, преди месец пуснах тема, за да не пита някой през 2 дена какво ми трябва или какво не ми трябва..... Ако говорим за 2-3 песни, по-добре дай парите на някой, който разбира Ако искаш да се занимаваш с миксинг и мастъринг, почвай да четеш Търси във форума.
blr Отговорено Май 26, 2013 Отговорено Май 26, 2013 Само 15-ина минути четене биха отговорили на всичките въпроси, но... няма кой.
Mairomaster Отговорено Май 26, 2013 Отговорено Май 26, 2013 Въпреки че съм фен на AKG, К-77 точно за мониторни цели не препоръчвам. Имам ги и за записване са ОК, но иначе са много мътни в ниските и не ти дават реална представа за звука. 1
morqka1913 Отговорено Май 26, 2013 Автор Отговорено Май 26, 2013 Окей! Предложете ми някакви други слушалки до 100лв. Yamaha които са дадени във вариант 4 добри ли са? Колкото до това колко песни ще запиша - няма да са 2-3 ! Не мисля да се отказвам и зареди това се опитвам да направя "добър старт". Специално за тази аудио-карта и микрофон не видях никакви мнения... никъде в Google... (за български език говоря) НО може би не търся на правилното място.
Recommended Posts