Jump to content
Българският форум за музиканти

morqka1913

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

morqka1913's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Окей! Предложете ми някакви други слушалки до 100лв. Yamaha които са дадени във вариант 4 добри ли са? Колкото до това колко песни ще запиша - няма да са 2-3 ! Не мисля да се отказвам и зареди това се опитвам да направя "добър старт". Специално за тази аудио-карта и микрофон не видях никакви мнения... никъде в Google... (за български език говоря) НО може би не търся на правилното място.
  2. Здравейте! До няколко дена ще си купувам аудио-карта,микрофон и слушалки,а малко по-нататък и останалите неща. Бюджета с който разполагам е 600лв. Засега съм се спрял на вариант 4 от тази страница http://www.bg-audio.com/homestudio.html ( само слушалките няма да са същите,спрял съм се на AKG K-77 ) и бих искал да кажете какво мислите за продуктите в този вариант и дали можете да ми предложите нещо по-добро за същите пари. Искам да си направя нещо като домашно студио в което ще се записва РАП. Не знам дали е важно да се спомене но техниката ще се свърза към лаптоп. Общо взето това е всичко засега. Благодаря предварително на всеки който ще ми помогне с информация по темата. ПС: Исках да попитам каква е разликата между Behringer T-47 и Behringer T-1 освен по-високата цена с 17лв в полза на втория микрофон.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.