presly Отговорено Ноември 23, 2012 Отговорено Ноември 23, 2012 Много отдавна не съм изполввал Мелодайна, но май имаше някаква игра с настройките в стендалоун режим, които оставаха и в плъгина. Като вариант - пробвай Сонара с WASAPI/KS или WDM драйвер. Цитирай
nota Отговорено Ноември 23, 2012 Отговорено Ноември 23, 2012 Аха ем ше опитам Братле А казваш много отдавна не ползваш мелодина ем как са упряш с wav и т.н. ъ ? Цитирай
presly Отговорено Ноември 23, 2012 Отговорено Ноември 23, 2012 (Редактирано) Ползвам Семплитюд/Секвоя и вградените им средства. Сонара ми е само за МИДИ проекти, че ми е по-удобен за целта. Редактирано Ноември 23, 2012 от presly Цитирай
nota Отговорено Ноември 23, 2012 Отговорено Ноември 23, 2012 Аха ем то кой както си е свикнал и т.н. сиреч все тая според мен де Цитирай
nota Отговорено Ноември 25, 2012 Отговорено Ноември 25, 2012 опитах и с това дет ми каза братле ама не става и това е Цитирай
presly Отговорено Ноември 25, 2012 Отговорено Ноември 25, 2012 Мелодайна да не праща звука към друг изход? Примерно към SPDIF-a? Цитирай
nota Отговорено Ноември 25, 2012 Отговорено Ноември 25, 2012 (Редактирано) ми не зная ама мисля че не защото само в Sonar X2 го прави това в другите програми като трансферирам Аудиото (wav) после като натискам нотата (аудио блока) си се чува звука и т.н. и нямам никаква идея защо е така а и много странно защо и V-Vocal не работи т.е. на дадено клипче като дам десен бутон за да избера V-Vokal-а не става направоОооо Момчета давайте помагайте да оправя тоз проблем ве :godbless: Редактирано Ноември 25, 2012 от nota Цитирай
Mairomaster Отговорено Ноември 25, 2012 Отговорено Ноември 25, 2012 Абе имам някакво чувство, че не знаеш за сайта google.com Помага много, гарантирам ти! За най-малкото нещо все питаш тук и очакваш, че задължително трябва да ти се даде решение в най-кратки срокове. Епа не става така винаги... Цитирай
nota Отговорено Ноември 25, 2012 Отговорено Ноември 25, 2012 и тва ми било патриоти Mairomaster абе братле аз ако съм намерил няма да питам ама здраве да е Цитирай
me6 Отговорено Февруари 6, 2015 Отговорено Февруари 6, 2015 Проблема ми е , че със новата външна карта Tc elektonik impact twin се опитах да запиша ударите на метронома на аудио трак и не успях по никакъв начин. Ударите се чуват на изхода на картата но не мога по никакъв начин за накарам да звучат в аудио трака да ги запиша. И още нещо като пусна честотния анализатор Pinguin и там по никакъв начин не мога да насоча сигнала към него. А със един скапан Крейатив това нямаше проблем да стане. Аз ли греша нещо или е невъзможно да се получи. Цитирай
presly Отговорено Февруари 9, 2015 Отговорено Февруари 9, 2015 http://forum.cakewalk.com/RECORDING-SONAR39S-IN-BUILT-METRONOME-m1390906.aspx 1 Цитирай
me6 Отговорено Септември 23, 2015 Отговорено Септември 23, 2015 Мерси но с превода ми е трудно да се оправя , иначе виждам някаква идея. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 23, 2015 Отговорено Септември 23, 2015 От 9 февруари до 23 септември...? Цитирай
Recommended Posts