Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Отговорено

Аз, въпреки ~15 годишната ми симпатия към тази програма, смятам 20 гиги за твърде голямо изхвърляне за DAW... ако някой ми даде обоснована причина защо е толкова и какво има вътре, което "тежи" 20ГБ, ще я пробвам. Предпочитам да излезе хапче за новия кюбейс или про тулс и да сменя религията... ай сиктир! тоя харддиск вече занищо го нямат, дееба програмистите индийски утрепки долни :D

Отговорено

Момчета имам един проблем а той е следния : :wallbash::wallbash::wallbash:

- значи зареждам си мелодина към дадено аудио пускам го за да се вмъкне даденото аудио в него и до тук всичко ток и жица обаче когато цъкна в мелодина върху която и да е нота не се чува звука а така трудно се бачка да му се не види :(:recourse:

очаквам помощ :godbless::godbless::godbless:

Отговорено

Предпочитам да излезе хапче за новия кюбейс или про тулс и да сменя религията... ай сиктир! тоя харддиск вече занищо го нямат, дееба програмистите индийски утрепки долни :D

Ами Pro Tools 10 го кракнаха отдавна за Windows платформа. Не знам какво го бавиш още.

Отговорено

Привет на всички ! ! !

Момчета имам един проблем с SONAR X2 , а той е следния :

- не ми вижда Melodyn т.е. като пусна да сканира го вижда а после го няма в ефектите :( странно и не мога да разбера защо е така :wallbash:

Някой ако може да помогне :recourse:

Отговорено

как да проверя това дето казваш братле ?

Taka Прескли видяха се Sonar X2 и Melodyne обаче сега като има аудио в мелодинето и като цъкна върху дадено аудио блокче (нота) не я чувам да имаш някакви идеи от къде аджеба да се оправи туй недоразумение ?

Отговорено

А в стандалоуна на Мелодина свири ли като ц(в)ъкаш отгоре на блокчето? Драйверите на Сонара АСИО ли са?