presly Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 Все още няма такова животно. А и релийза е "само" 5,46 ГБ.... Цитирай
nota Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 Момчета някой може ли да ми каже как аджибъ в Sonar X1 да посочвам кой трак кога да е на Соло и кога да мълчи т.е. не като цъкна с мишката по буква S или М а както е в Кюбейса т.е. от компютърната клавиатура. Цитирай
presly Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 Като цъкнеш хелпа на Сонара, третото отгоре надолу е Keyboard shortcuts. А иначе това, което питаш е Alt+M (mute), Alt+S(solo) и Alt+R (arm for record). Цитирай
nota Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 Благодаряти Пресли знаех си че ше откликнеш Цитирай
retodman Отговорено Август 14, 2011 Отговорено Август 14, 2011 Някой може ли да ми съдейства и посъветва как да изкарам звук от програмата Sonar? skype: retodman Цитирай
martist Отговорено Август 28, 2011 Отговорено Август 28, 2011 А стига бе!!???!!! Регистрирал си се в този форум, само за да зададеш този безумен въпрос???!!!??? Нека те насоча малко...КУПИ си звукова карта! Хахахаха! Разцепи човек, разцепи мрака!!! Настройки нещо - избор на звукова карта...такиа работи. Айде оставям малко работа и за сивото ти вещество!!! Цитирай
enuffZnuff Отговорено Септември 14, 2011 Отговорено Септември 14, 2011 (Редактирано) Работя със Сонар 7 ,MY 8 AT към Yamaha 01v и Motu 828 II.Като използвам 8 трака по АДАТ от Ямахата към Моту , и още 8 аналогови към Моту.Но от няколко дни , когато наглася буфера да записва на 256 се получават дропове и забиване на драйвърите.При 356 го няма този дроп аут, но пък, вече е некомфортно заради латенцията .Версията на Windows e SP3 Home edition./Това забиване се случва дори, когато записвам един трак/Пробвах да ъпдейтна драйвърите на Моту с по нови , но проблема си остава същия.Остава да си мисля, че някой ъпдейт на Windows прави тези проблеми.Има ли някой , който да е работил със сходна конфигурация като моята и да даде някакъв съвет за разрешението на проблема?И при ASIO и WDM се получава едно и също. Поздрави! Редактирано Септември 14, 2011 от enuffZnuff Цитирай
NGK Отговорено Септември 14, 2011 Отговорено Септември 14, 2011 (Редактирано) Колеги ползвам Сонар Х1с и имам следният проблем: Ако изтрия bus-a с метронома и после направя мой такъв и задам в Preference менюто да използва новия bus, Сонара бъгва и повече не се чува метронома, но се разбира, че работи когато примерно му задам Pre Count 2 такта и дам запис - същия такъв започва със закъснение все едно отброява 2та такта, но не се чува. Някой сблъсквал ли се е с този проблем. До сега не съм намерил решение освен да започнеш нов проект и да не изтриваш Metronome Bus. Редактирано Септември 14, 2011 от NGK Цитирай
nota Отговорено Ноември 26, 2011 Отговорено Ноември 26, 2011 (Редактирано) Момчета привет на всички !!! Абе може дами се смеете някой може и да ме наругае дори но се видях в чудо не мога да си намеря Sonar 8.5 Някой били ми помогнъл ? Благодаря Ви предварително. Редактирано Ноември 26, 2011 от nota Цитирай
bassco Отговорено Февруари 8, 2012 Отговорено Февруари 8, 2012 Привет Някой знае ли от къде мога да си дръпна CAL файлове за Cakewalk? Конкретно ме интересува - humanize файла. Или ако някой го има да ми го изпрати ... Благодаря предварително! Цитирай
nota Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 Момчета привет на всички ! ! ! Значи имам следният въпрос : - как точно да инсталирам абдейдите за Sonar X1 така че да ми се получи? защото като инсталирам Х1d нищо не се получава Благодаря предварително ! ! ! Цитирай
nota Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 Момчета привет на всички ! ! ! Значи имам следният въпрос : - как точно да инсталирам абдейдите за Sonar X1 така че да ми се получи? защото като инсталирам Х1d нищо не се получава Благодаря предварително ! ! ! А и смятате ли че ще збъркам ако заменя Cubase 5 с Sonar X1 ? Цитирай
enuffZnuff Отговорено Май 7, 2012 Отговорено Май 7, 2012 (Редактирано) Двоен клик на ехе- файлът.после въвеждаш серийния номер и на финала като стартираш програмата отиваш на менюто Help - registration code.А и как се опитваш да го инсталираш и на какво ?Сложил ли си всичките ъпдейти от а до d ?Параметри на ОС,РС? С оригинална версия ли си ? Оригинален ъпдейт ли слагаш? Или върху пиратска се опитваш да сложиш оригинален ъпдейт? Причини много .... За целата посети forum.cakewalk.com .Колкото до това , дали ще сбъркаш ?Кое има да му сбъркаш?Ако си работил години наред с Кюбейс и си свикнал на целия му интерфейс, тогава може да решиш ,че Сонар не ти е удобен, или че ти е по- удобен за работа.Сложи си и двете програми и сам прецени ! Редактирано Май 7, 2012 от enuffZnuff Цитирай
Recommended Posts