Jump to content
Българският форум за музиканти

NGK

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от NGK

  1. NGK

    Cakewalk Sonar

    Колеги ползвам Сонар Х1с и имам следният проблем: Ако изтрия bus-a с метронома и после направя мой такъв и задам в Preference менюто да използва новия bus, Сонара бъгва и повече не се чува метронома, но се разбира, че работи когато примерно му задам Pre Count 2 такта и дам запис - същия такъв започва със закъснение все едно отброява 2та такта, но не се чува. Някой сблъсквал ли се е с този проблем. До сега не съм намерил решение освен да започнеш нов проект и да не изтриваш Metronome Bus.
  2. NGK

    Alesis Io/2

    А ще може ли да споделиш къде точно е бил проблема
  3. Аз имам US-122L и имах подобен проблем като твоя и той се състоеше в това, че картата забиваше и изкарваше Not Recognized Usb Device. Проблема го реших когато от Device Managera на XP-то забраних устройството TASCAM US-122L. Това забрани на картата да я вижда Windows, но тя иначе продължава да си работи и повече не ми е правила проблеми с забиване и такива неща. Cubase и всички други програми я засичат и си работят с нея. Всъщност когато направиш стъпката от Device Managera ти забраняваш само WDM драйвера на картата.
  4. NGK

    Cubase/Nuendo

    Попринцип вече е възможно да се работи в Cubase заедно със Sibelius. Новата версия на Sibelius - 6 - подържа всеизвестният ни ReWire режим, който ни позволява да пишем ноти в Sibelius и да прослушваме и миксираме в Cubase.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.