kurtofca Отговорено Ноември 8, 2005 Отговорено Ноември 8, 2005 Абе всичкия тоя спор е излишен. И двете програмки стават. Въпрос на предпочитание е кой с която е свикнал с нея да си работи. И аз бях върл фен на Сонар ама се налойи да работя само с Кюбейс и смятам че и с двете се работи много добре. Относно 64-битовия Сонар проблема който аз срещнах е че не ми тругнаха на Waves-пакета и куп други Plug-ини под 64-битовия Windows. Трудничко се намират работи които тръгват на 64-битова система все още. Цитирай
Shai Hulud Отговорено Ноември 9, 2005 Отговорено Ноември 9, 2005 7thString Гледам че крака засягал само ИНСТАЛАЦИЯТА /ти тъй си го написал и аз така го пиша, явно е важно/ на една програма. Но явно не и работата й. Затова ще ми е забавно как ще работиш с истински Кюбейс, който ще ти го инсталирам заедно с хардуерния ключ /изненада!/, пък после ще го извадя и ще те пусна да работиш. Е нема да стане, вервай ми. Та понякога решенията не са толкова елементарни в краковете, че да смениш един je с jne и нещата да полетят. /сега ти може да си и по-адвансед и да си търсиш и целите процедури за смятане на сириъл и да си пишеш кей-ген. аз понеже не съм програмист, само със хекс едитор и дизасемблер си бъцкам/ Иначе спора наистина е безсмислен. Всеки избира това с което му е по-удобно да работи и това с което му е по-лесно да се сбори с конкретна задачка. Аз съм върл фен на Steinberg, така че Sonar не ме влече особено. В Cubase аудио частта /понеже ноти не бих се хванал да набирам там, има си Сибелиус /например// е реализирана повече от прекрасно. Удобно, интуитивно и развито от предишните версии. Cubase е пример за програма която малко по малко върви напред, а не разчита само на по-голямата цифричка в края на името й. P.S. Това за Astral е приятна изненада... Цитирай
kurtofca Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 аз пък не съм фен на Stainberg щото навремето нерегистрирани програмки на Stainberg ти прецакваха компютъра Цитирай
7thString Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 7thStringГледам че крака засягал само ИНСТАЛАЦИЯТА /ти тъй си го написал и аз така го пиша, явно е важно/ на една програма. Но явно не и работата й. Затова ще ми е забавно как ще работиш с истински Кюбейс, който ще ти го инсталирам заедно с хардуерния ключ /изненада!/, пък после ще го извадя и ще те пусна да работиш. Е нема да стане, вервай ми. Та понякога решенията не са толкова елементарни в краковете, че да смениш един je с jne и нещата да полетят. /сега ти може да си и по-адвансед и да си търсиш и целите процедури за смятане на сириъл и да си пишеш кей-ген. аз понеже не съм програмист, само със хекс едитор и дизасемблер си бъцкам/ Иначе спора наистина е безсмислен. Всеки избира това с което му е по-удобно да работи и това с което му е по-лесно да се сбори с конкретна задачка. Аз съм върл фен на Steinberg, така че Sonar не ме влече особено. В Cubase аудио частта /понеже ноти не бих се хванал да набирам там, има си Сибелиус /например// е реализирана повече от прекрасно. Удобно, интуитивно и развито от предишните версии. Cubase е пример за програма която малко по малко върви напред, а не разчита само на по-голямата цифричка в края на името й. P.S. Това за Astral е приятна изненада... Не, не съм програмист Просто вярвам в една много яка сентенция- няма нещо, създадено и осигурено от човек, което да не може да бъде разфасовано... пак от човек. Размишленията оттам нататък са излишни Цитирай
synchu Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 7thStringГледам че крака засягал само ИНСТАЛАЦИЯТА /ти тъй си го написал и аз така го пиша, явно е важно/ на една програма. Но явно не и работата й. Затова ще ми е забавно как ще работиш с истински Кюбейс, който ще ти го инсталирам заедно с хардуерния ключ /изненада!/, пък после ще го извадя и ще те пусна да работиш. Е нема да стане, вервай ми. Та понякога решенията не са толкова елементарни в краковете, че да смениш един je с jne и нещата да полетят. /сега ти може да си и по-адвансед и да си търсиш и целите процедури за смятане на сириъл и да си пишеш кей-ген. аз понеже не съм програмист, само със хекс едитор и дизасемблер си бъцкам/ Иначе спора наистина е безсмислен. Всеки избира това с което му е по-удобно да работи и това с което му е по-лесно да се сбори с конкретна задачка. Аз съм върл фен на Steinberg, така че Sonar не ме влече особено. В Cubase аудио частта /понеже ноти не бих се хванал да набирам там, има си Сибелиус /например// е реализирана повече от прекрасно. Удобно, интуитивно и развито от предишните версии. Cubase е пример за програма която малко по малко върви напред, а не разчита само на по-голямата цифричка в края на името й. P.S. Това за Astral е приятна изненада... ...............Не, не съм програмист ......... ......."нямам повече въпроси" ... Да влезе убития... Цитирай
fluti Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 7thStringГледам че крака засягал само ИНСТАЛАЦИЯТА /ти тъй си го написал и аз така го пиша, явно е важно/ на една програма. Но явно не и работата й. Затова ще ми е забавно как ще работиш с истински Кюбейс, който ще ти го инсталирам заедно с хардуерния ключ /изненада!/, пък после ще го извадя и ще те пусна да работиш. Е нема да стане, вервай ми. Та понякога решенията не са толкова елементарни в краковете, че да смениш един je с jne и нещата да полетят. /сега ти може да си и по-адвансед и да си търсиш и целите процедури за смятане на сириъл и да си пишеш кей-ген. аз понеже не съм програмист, само със хекс едитор и дизасемблер си бъцкам/ Иначе спора наистина е безсмислен. Всеки избира това с което му е по-удобно да работи и това с което му е по-лесно да се сбори с конкретна задачка. Аз съм върл фен на Steinberg, така че Sonar не ме влече особено. В Cubase аудио частта /понеже ноти не бих се хванал да набирам там, има си Сибелиус /например// е реализирана повече от прекрасно. Удобно, интуитивно и развито от предишните версии. Cubase е пример за програма която малко по малко върви напред, а не разчита само на по-голямата цифричка в края на името й. P.S. Това за Astral е приятна изненада... Хардуерния ключ не е панацея, може да се направи софтуерен емулатор за него, а в краен случай и хардуерен Цитирай
7thString Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 Момчета, викам да сменим темата, че НСБОП може да гледат Цитирай
Начинаещ Отговорено Декември 13, 2005 Отговорено Декември 13, 2005 може ли и аз да получа пм с линк към програмата Цитирай
Niilo Отговорено Декември 26, 2005 Отговорено Декември 26, 2005 Имам ГОЛЯМ проблем в Sonar 4. Въпреки, че му посочвам кой MIDI output да ползва, отново пищи, че нямало такъв. А в листа с midi outputs имам само едно парче - Microsoft MIDI mapper. Някакъв шанс да фиксна този проблем? Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 26, 2005 Отговорено Декември 26, 2005 (Редактирано) виж си в контрол панела аудио миди настройките Редактирано Декември 26, 2005 от f1_sound Цитирай
Niilo Отговорено Декември 26, 2005 Отговорено Декември 26, 2005 С онборд си медийка съм, но досега съм нямал НИКАКВИ проблеми с миди, доволна поддръжка си има. @f1_sound enabled ми е миди-то на картата в контрол панела Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 (Редактирано) Имах предвид - Контрол Панел - Sounds and audio devices properties - audio - midi music playback - от последното му задаваш миди то Редактирано Декември 27, 2005 от f1_sound Цитирай
Niilo Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Да, избрано е Microsoft GS Wavetable SW Synth, като дам About дава инфо, че ползва дигиталните семпли на Roland. A current audio output device: C-Media Wave Device Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 Тогава виж си настройките на Сонара в графа Аудио Ако не се лъжа май бяха зависими с мидито Цитирай
Recommended Posts