IvanDTr Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 Е, там някой друг ще се изкаже, защото аз престанах да го отварям от година и половина, две. Цитирай
7thString Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 http://guitarist.hit.bg/xass.bmp Цитирай
jabatajabata Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Някой знае ли защо проекти правени на Сонар 4 не потеглят на 5 Отварят се но няма как да се пуснат (или аз не мога да ги пусна де). Никаква идея нямам що. Цитирай
presly Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 (Редактирано) Ми това си е СЪБИТИЕ! Официално знаете къде да го търсите. И за другото, предполагам, знаете. Тоя път бяха бързи Честито на всички фенове! Редактирано Септември 27, 2006 от presly Цитирай
LOE Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 аха, аз го имам от цели 2 часа Цитирай
f1_sound Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 При "близнаците" ли да го търся Цитирай
f1_sound Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Много малък нещо Аз очаквах да е поне 4 GB Цитирай
LOE Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 има и пълен релиийз, само че пълен с глупости кубейс 3 е на двд, но тая версия дето е 200 мб върши същата работа Цитирай
presly Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 при руснаците с аудио новините ги има и двата варианта - пълен и кратък. Цитирай
f1_sound Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 при руснаците с аудио новините ги има и двата варианта - пълен и кратък. Тенкю тенкю, в пълната версия може да има нещо интересно от към VST :think: Цитирай
presly Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 Там са пълните версии на Perfect Space, RXP, Session Drummer2, примери за работи със Сонар, едно видео за AudioSnapa-a и документация. Работи готино Цитирай
martist Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 Здравейте, имам следния проблем.Като пиша контролери в миди трака става обърквация, а именно: ако има контролер на 15 такт, да речем, като сложа на 13 такт всички след 13-я такт изчезват и трябва да ги пиша наново.Със сигурност има някъде опция да не става така, но не успявам да я открия вече с месеци и се дразня много Моля помогнете!!! Цитирай
mitko_music Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 Има го в torrents-bg.com. Аз го инсталирах, обаче не съм го разучавал още. Интерфейса изглежда малко по-различен, има една интересна хава - нещо като minimap на всички тракове, по който с кликане можеш да се вижиш. Пробвайте го и да споделим впечатления даите серийния номер за сонар4ето Цитирай
jabatajabata Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 Малко е неясен (за мен) въпроса но верояно настройките ти за "What to do with existin material" са омотани. Вероятно ако е така ако добавиш каквото и да е (ноти, контроли...) тези които са там ще изчезват а няма да се "добавят" Дано съм помогнал Цитирай
martist Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 Нотите не са проблем.Единствено контролерите (от сорта на Експрешън;Пан и т.н.) ако някъде сложа контролер всички след него изчезват (ако има такива разбира се) Цитирай
Recommended Posts