ntraykov Отговорено Април 24, 2013 Автор Отговорено Април 24, 2013 Премислих нещата отново и в крайна сметка реших да си взема Focusrite Scarlett 2i2 сега и Т.Bone CS300 или микрофон на старо. Смятам, че това е най-разумното решение в момента. Звуковата карта наистина доста ми хареса. Всички ревюта, които гледах бяха положителни, а и вашите мнения също. За микрофона - видях наскоро Behringer B1 на старо за 90лв. Ако не изпадне нещо на старо тези дни, директно ще си взема T.Bone-a или Behringer C2. Лошото е, че T.Bone май не се продават в България, а се поръчват от чуждестранни сайтове, а доставката е някъде към 25 евро. Случайно да знаете, дали някой магазин не внася? Изглежда доста читав дори и от микрофони 2-3 пъти по-скъпи от него. След време пък, като събера повече пари смятам да си взема SE X1 или Shure PG 42. И двата доста ми харесват и са горе долу на една цена. Така ще Благодаря на всички за мненията! Доста ми помогнахте! Цитирай
aarab Отговорено Април 25, 2013 Отговорено Април 25, 2013 Чакай , чакай....Къде вкара Behringer B1 до Behringer C2??? Единият е с голяма диафрагма, другият с малка, като C2 се ползва двойка за стерео картина. С тях се записват овърхеди на барабани, китари (акустична, класическа) и т.н.Почети малко за микрофоните Поръчай си от musicworld.bg Доставят от Томан без доставка, но трябва да чакаш примерно 15-20 дена.Как става? Пишеш какво точно искаш и даваш линкове на този мейл: helpdesk@musicworld.bgИ не, не работя за тях Според мен Скарлета и Т.боне си остава офертата за теб, не забравяй за изолация Цитирай
ntraykov Отговорено Април 25, 2013 Автор Отговорено Април 25, 2013 Хахахаха. Обърках се. Гледах толкова микрофони, че вече им обърках номерата . Благодаря ти за инфото Цитирай
Recommended Posts