bluelemon Отговорено Април 22, 2013 Автор Отговорено Април 22, 2013 Ужас! Счупих си маникюра с тая кутия Ама стана яка! Бойна! И финала е ясен. Ракията не съм я снимал да не прайм риклама Цитирай
jabs Отговорено Април 22, 2013 Отговорено Април 22, 2013 (Редактирано) Туй на трйетата снимка кондензатори ли бяа или ризистори че е ниска ризулютцията С таз маслинка на късо шъ дадеш, да знаиш. Редактирано Април 22, 2013 от jabs 2 Цитирай
bluelemon Отговорено Април 23, 2013 Автор Отговорено Април 23, 2013 Напрао са укъсих яко с тоя електролит снощи. 3 Цитирай
jabs Отговорено Април 23, 2013 Отговорено Април 23, 2013 Уааааа ! В процеса на монтаж и тестване ли се снима ??? Нещо верно е дала на късо маслинката май )) Цитирай
bluelemon Отговорено Април 23, 2013 Автор Отговорено Април 23, 2013 Ми общо взето де що има време се снима и сглобява и тества. Малко хаотично, но много натоварена програма Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Април 23, 2013 Отговорено Април 23, 2013 Напрао са укъсих яко с тоя електролит снощи. Е за това трябваше да кажеш колко Фарада е била ракийката ! Цитирай
bluelemon Отговорено Април 23, 2013 Автор Отговорено Април 23, 2013 Ми май беше 700uF на 43V Добре че не я разредих цялата че щях да осцилирам днес 3 Цитирай
bluelemon Отговорено Април 25, 2013 Автор Отговорено Април 25, 2013 Ми снощи се донапънах и туй то. Малко съм объркал заглавието (не е толкова про) ама знам ли, може да съм си мислел че ще стане. Не можах да го снимам вътре (за да не ми гледате спагетите) че трудно затворих кутията и после не ми се разглобяваше пак. Свинската опашка е против уроки Оправил съм кондензаторите, турих малко светодиоди за съспенс и лустро, предпазител, изолирал съм всичко ще можах из кутията, гумени уплътнения на тороида и май е това. Само забравих на входа на 220-то да сложа кондензатор, макар че го купих, ама някой ден и това ще стане. Благодаря за вниманието и помощта колеги съфорумци. Не съм го пробвал в бойна среда, но се вижда бойното поле. Довечера ще се тества. 1 Цитирай
bluelemon Отговорено Април 25, 2013 Автор Отговорено Април 25, 2013 Да. Понеже ми е трипроводна инсталацията и съм я вързал за земя. 1 Цитирай
jabs Отговорено Април 25, 2013 Отговорено Април 25, 2013 Кривите ламаринки добавят екзотичен привкус и DIY разкош. Мачка машинката Пък фоновото ЛЕД осветление направо ми напомня за "Аватар", не знам защо 2 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Април 25, 2013 Отговорено Април 25, 2013 Кривите ламаринки добавят екзотичен привкус и DIY разкош. Цитирай
bluelemon Отговорено Април 25, 2013 Автор Отговорено Април 25, 2013 Тенкю майна! Довечера ще е часът на истината. Тамън сега бях да си купя захранващи джакове. Правя кабелите и тествам, дано да има ефект. Цитирай
Recommended Posts