Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, колеги!

Преди време, мисля, че тъкмо бях завършил девети клас, преписах тетрадката си по елементарна теория. Бях си я преписал лично за мен, така че може да има някоя грешчица, но виждам, че има интерес и реших да я споделя, мисля, че на доста хора ще им е от полза. Това е максимално опростен вариант, може би за начинаещи. Надявам се да ви помогне ;)

http://dox.bg/files/dw?a=f21e7d6856

п.с. ако някой има нужда от по-разширена версия, свиркайте, може да се уреди :D

Отговорено (Редактирано)

Ми като малък така ги писах всичките. Може би съм му свикнал, за това не ми прави впечатление на мен :D

... всъщност все още ги пиша така хаха :D

Редактирано от Downingtn!!
  • 2 weeks later...
Отговорено

Повечето от тези неща не са ли оставени вече в Историята на Музиката? Пълно е с остарели концепции и номенклатури. Но като колекционерска атракция бива, малко първично си го оформил, но се чете.

Отговорено

Ами всичко това се учи в музикалните училища, братле. Не съм си го измислил, така са ми го предали. 
Това е основата на музиката, както е била преди няколко века, както е и сега, не мисля, че това може да остарее. 

• 4 months later...
Отговорено

Фаилът липсва в DOX.bg.

В DOX няма срок за използване.  Интересното е , че липсата се повтаря два пъти. Сигурно е изтрит от собственика, с цел да контролира свалянето му.

Отговорено (Редактирано)

Моите неща в DOX са вече няколко години. Ако има някакъв проблем, то той е в начина на използване на  DOX. 

Явно както споменах, не е имало желание или знание да се запази файла за дълго време. 

http://dox.bg/files/dw?a=95c1df2d80

Този файл е от 2006 година  :yes: .

Редактирано от Parni_Valjak
Отговорено (Редактирано)

Понякога дори валяците се препъват. Гусин инженер, колега, приятелю - когато нямаш регистрация в Докс, линкът към файла ти е валиден точно 14(четиринадесет) дни. Те хората и хелп са написали ама ако имаше и кой да чете :) Разбира се като всяка рекламна идиотщина, са "забравили" да упоменат този важен факт и човек остава с впечатлението като теб, че веднъж качен, файла е вечен. Да, ама не - това само у фейсбук го има ;) Съжалявам, че развалям илюзията ти за световната конспирация на автора на темата...

Редактирано от 7thString
  • 2 weeks later...
Отговорено

Линка не работи отново. Ако го качиш наново, ще съм ти много благодарен. В момента уча теория и солфеж ! Мерси предварително

• 5 months later...
Отговорено

Съжалявам, пичове. Не бях влизал скоро във форума и не съм видял, какво се е случило тук. 
Доколкото си спомням, го бях изтрил, понеже си мислех, че няма интерес.
Качвам пак файла, който иска може да си го тегли :)

http://dox.bg/files/dw?a=84615a6306