Oslo Публикувано Март 15, 2013 Публикувано Март 15, 2013 (Редактирано) Очаквам вашата критика и оценка!!!На някои места не е 1:1 с оригинала | 2 години опит |Eдит 1 : Следете за една колоритна фраза! хах :D Редактирано Март 15, 2013 от Oslo Цитирай
Icarus Отговорено Март 16, 2013 Отговорено Март 16, 2013 Не би било зле да синхронизираш все пак бекинг трака и това, което си свирил. Това, което си качил, е неслушаемо. 2 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 16, 2013 Отговорено Март 16, 2013 Icarus е прав. Това, че си се научил да свириш китарната партия сам, не означава, че си научил песента. Тренирай още - докато почне да звучи добре заедно с бекинга! Цитирай
bassbull Отговорено Март 16, 2013 Отговорено Март 16, 2013 Пич, музиката е преди всичко ритъм. Тук такова животно нема. Не се сърди, ама....... Цитирай
Icarus Отговорено Март 16, 2013 Отговорено Март 16, 2013 Аз по-скоро имах предвид, че се разминава това, което си записал с бекингтрака като техническа грешка, ако си смесвал двете неща по-късно, и не си синхронизирал двете пътеки. Доколкото чувам твоята китара само, звучи прилично, но е доста трудно да се абстрахира човек, и не мога да преценя нищо. Ако това е случаят, редактирай видеото и прилежащото му аудио, и го качи отново. Ако не е това случаят... Лошо Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 16, 2013 Отговорено Март 16, 2013 Добре де,толкова ли е трудно да чуеш нещо ,че Тотално се разминава с трака,преди да го пускаш? То и аз клатя ритмиката,и не че се правя на герой,ама с прекъсващи китайски колонки и слушалки - от нищо нещо все се опитвам да правя,ако слабия ми комп се разбираше с камера бих си пускал нещата в джема като видео. А,и вчера мислех да го слушам,ама това парче е толкова изтъркано та се отказах, един вид,ако си Металика фен пусни нещо по различно. Не се насмитай де,казвам си мнение без лоши чувства. Цитирай
Oslo Отговорено Март 16, 2013 Автор Отговорено Март 16, 2013 Няма проблем хора , оценявам мнението ви и ще се вслушам в съветите , които ми дадохте Цитирай
Recommended Posts