разбойник Публикувано Юли 31, 2006 Публикувано Юли 31, 2006 Тим е готин басист, аз много му се кефя. Вижте детайлно описание на концертното му оборудване - със снимки, пояснения, цитати от интервюта и т.н. http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=265221 Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 ... и определено е много кеф да свириш ratm Мерси Разбойник Цитирай
pacman Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 Доста изчерпателно! Мерси за линка П.П. Преди време е свирил със самоделни адаптери, гледам... Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 31, 2006 Отговорено Юли 31, 2006 DIY uber alles До колкото знам китариста на ратм е някъв инж. който сам си правил ефектите. Така помня поне (надявам се да е вярно ) Гледам, че и Тим има къстъм ефекти Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Е китариста не се ли казва Том Морело?!!? Цитирай
Pinky Отговорено Август 3, 2006 Отговорено Август 3, 2006 Е китариста не се ли казва Том Морело?!!? Офф: Том Морело не е ли от Rage Against The Machine, или пак не съм разбрал нещо По темата - Ъ! Интересно ми е дали има такъв сайт, един вид справочник, където са събрани такива детайли за оборудването на различни музиканти? Цитирай
Recommended Posts