strais Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Здравейте приятели! Имам един въпрос, попаднаха ми тези барабани и искам да знам дали наистина са Тама, защото явно са доста стар модел и не пише никъде за произхода им..? Та, давайте мнения... Казаха ми, че били старите барабани на Петър Славов от ФСБ.. Цитирай
yamahadrums Отговорено Февруари 7, 2013 Отговорено Февруари 7, 2013 Дай повече снимки в близък и детайлен план. Така нищо не се вижда. Снимай надписите по табелките на корпусите. Снимай машинките. 1 Цитирай
vaxo Отговорено Февруари 7, 2013 Отговорено Февруари 7, 2013 Има едни Tric, които май са някакъв лиценз на ТАМА. На такива ми приличат.... Цитирай
prasoche Отговорено Февруари 7, 2013 Отговорено Февруари 7, 2013 (Редактирано) Това на 90 процента е Тактон2!И те са прилични барабани поне добре звучат,много по добре от нискобюджетни Сонор,Мапекс,Стаг! Може и да бъркам,но едно е сигурно тези не са Били на Пепи Славов,той е имал Стакато и една Тама ако не се лъжа натурал финиш кафява,беше се появила в стария формат на форума за около 1000лева но беше доста отдавна преди около 2 години Редактирано Февруари 7, 2013 от prasoche Цитирай
Recommended Posts