PaCaTa Публикувано Януари 6, 2013 Share Публикувано Януари 6, 2013 Здравейте, искам да знам дали някой тук има Blackstar HT-1R и какви са му впечатленията?Свиря предимно в домашни условия и разполагам с един усилвател Behringer VT30FX, 30W. Трябва ми нещо което като засиля няма да кара съседите да ми звънят постоянно и съм се ориентирал към горе споменатото кубе. Интересува ме главно дали вади по-добър звук от Behringer-а, при положение че Blackstar-а е лампов, а другия транзисторен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Януари 6, 2013 Share Отговорено Януари 6, 2013 Със сигурност е по-добре от Бери-то. За вкъщи според мен е идеално. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Януари 6, 2013 Share Отговорено Януари 6, 2013 Аз съм фен на Блекстар, нова марка са и затова са сравнително малки, но набират голяма популярност. Ако си от хората, които се впечатляват от етикета "Made in", то са правени в Корея. Поне старите серии. Имам HT-5 и много му се радвам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PaCaTa Отговорено Януари 7, 2013 Автор Share Отговорено Януари 7, 2013 Да, гледах разни ревюта в тубата и с много добри впечатления останах от Блекстар-а. Сега гледам в musicworld има един BUGERA V22, лампов на същата цена но 22W, та се чудя кой от двата да взема. Блекстар-а дали вади по-добър звук от Бугерата при положение, че е по-малък от него а на почти същата цена? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Януари 7, 2013 Share Отговорено Януари 7, 2013 Ако разучиш ще разбереш, че Бугера са марка, с която трябва да имаш едно на ум относно качеството. Блекстара е супер за метъл, за Бугерата не мога да кажа, но най-вероятно не предвид това, че е по-винтидж насочена. Разликата в мощността също е значителна и зависи за какво ще ти служи. Да не говорим, че Блекстара е само глава, а Бугерата комбо. Просто усилвателите са много много различни и ако си набележиш няколко основни точки за това, което на теб ти трябва супер лесно ще си отговориш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jazzprog Отговорено Януари 7, 2013 Share Отговорено Януари 7, 2013 Имам HT - 1R . Аз избрах главата и отделно си взех кабинет с 12 инча говорител. Мисля че нямат единица с 12 инча говорител. С две думи мога ти кажа че драйв канала е много добър, става и за хай гейн . Чистия канал на мен не ми звучи добре / някак сплескан ми звучи / . Размера не знам дали има значение за качеството на звука . Ако е за вкъщи 1 ват ти е напълно достатъчен. Помисли и за вариант глава + кабинет Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PaCaTa Отговорено Януари 7, 2013 Автор Share Отговорено Януари 7, 2013 Мисля да взема Блекстар-а, а по-нататък може да взема и един кабинет. Мерси за адекватните отговори Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 7, 2013 Share Отговорено Януари 7, 2013 Блекстара не е all-tube за разлика от Бугера. Бугера пък е по-ялово качество като цяло, а и за домашно ползване не става. Много са различни за директно сравнение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Януари 9, 2013 Share Отговорено Януари 9, 2013 (Редактирано) Ето какво има в него: ----- Притеснителна е сервизната политика за този модел - replace only. Дано причината да е в ниската му цена. Редактирано Януари 10, 2013 от musicman Махнах снимката защото Google се престарава. Ако я имаш от друго място я дай. Този адрес го смята за много опасен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts