DaniNedeltchev Публикувано Януари 2, 2013 Share Публикувано Януари 2, 2013 Групата ни се казва "Negative Vibration", първото ни участие, благодарение на господин Красимир Димитров. Аз съм вокалиста, Марто е на барабаните, Митко - бас, Косьо - соло китара. Извинявам се, попринцип на репетициите пея по-добре, но не ми беше много спокойно.. Но пък иначе като за първо изпълнение мисля, че беше добре? 4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MISS_SUNSHINE Отговорено Януари 16, 2013 Share Отговорено Януари 16, 2013 Добре се справяте, момчета! Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sickdreamer. Отговорено Януари 24, 2013 Share Отговорено Януари 24, 2013 Основният вокал е доста фалшив и през цялото време пее ниско. Не зная дали точно това е основната идея- беквокалите да са всъщност основен глас (който всъщност беше изпълнен от соло китаристчето, което има по- хубав глас от вокалиста), но не се е получило много добре. Засечките на барабаниста са доста остри и неотмерени както трябва. Може би сте заедно от малко време и все още ви трябва да се сработите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Януари 24, 2013 Share Отговорено Януари 24, 2013 Идеята да се прави кавър на Д2 ми изглежда принципно нездрава. Няма как да станете яка банда, ако свирите лоша музика. Изобщо не си пуснах клипчето, но кагато се опитате да изсвирите нещо смислено, обещавам да го чуя! Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 24, 2013 Share Отговорено Януари 24, 2013 Муа-ха-ха-ха. Този последния пост ще го пратя на един агент, който иска да свири D2 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
e-dinko Отговорено Януари 25, 2013 Share Отговорено Януари 25, 2013 Поздрави пичове, по-спокойни следващия път и повече "vibration" на сцената И да ви е неспокойно, притеснително и сценично трескаво, излизате все едно, че не сте слизали оттам от 2-ри клас А, може да опитате и някое кавърче на Д2 с Дидо, че на мен повече ми харесват с него! Шегувам се, бе момци, свирите си каквото ви душа иска. Важното е да свирите! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valitchy Отговорено Януари 25, 2013 Share Отговорено Януари 25, 2013 Аз пък си купих оригинално сд тогава на Д2, само заради тази песен, това 1-во, и 2-ро : Д2 са Дичо и Митко Кърнев /останалото е U2 /. Междувпрочем поздравления за избора на кавър, песента ми е любимата. Дерзайте напред, пожелавам ви следващото видео да е в раздел авторска музика! Защото, ако не се твори оригинална бг рок музика, ще обречете бъдещите поколения да слушат Миро и "Върхът на планината" до пенсия... както ние Лили Иванова до гроб.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts