bassbull Публикувано Януари 2, 2013 Share Публикувано Януари 2, 2013 Здравейте! Честита Нова Година на всички! На 01.01.2013 г. се събудих с това. Иска ми се да го запиша цялото парче с мелодията на пеенето и солото под бас форма. За целта ми трябват едни наредени барабани. Аз тези неща не ги разбирам с реденето. Ако някой може да помогне бих се радвал. Този запис го направих с един фотоапарат сложен на масата. Проблема е, че се чува акустично баса и чатка, за което извинете. Поздрави! 10 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Януари 2, 2013 Share Отговорено Януари 2, 2013 Много яко 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vaxo Отговорено Януари 2, 2013 Share Отговорено Януари 2, 2013 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
svet.k Отговорено Януари 10, 2013 Share Отговорено Януари 10, 2013 Най-лесния начин спорд мен е да си свалиш песента в guitar pro формат, на съотвeтната програма да оставиш само барабаните, да експортираш в mp3. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Януари 10, 2013 Share Отговорено Януари 10, 2013 Това са само барабаните http://dox.bg/files/dw?a=4fe9c65735 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassbull Отговорено Януари 11, 2013 Автор Share Отговорено Януари 11, 2013 Благодаря ви, пичове! Ето това е добре свършена работа. Точно това ми трябва. НЕКА МЕТЪЛА ДА ИЗВИРА ОТ ДУШИТЕ НИ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts