fLiSk Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 Аз и аз сам с обновен. Yamaha 121 ERG Fender American Stratocaster Efekti: Boss Blues Driver Digitech GNX 2 (временно за няколко месеца) Другата седмиза ще си взема един delay на boss и един по-мачкащ distortion (най-вероятно turbo distotion на boss или grunge на digitech) и едно wah wah - или Dunlop ил Morley от най - обикновените модели. И едно малко Fender Frontman 15W. Абе май това е повече от достатъчно за бездарник като мен. А,ако се излъжа да науча нещо,мякой ден единствената ми цел ще е един лампов усилвател не повече от 50W (в краен случай) модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 То аз споменах вече за новата придобивка, но защо пък да не напиша и тук?! :green: китара: Samick NE03 ефекти: Zoom Player 3000 advanced guitar effects processor Zoom RP01 remote pedal Cry Baby GCB-95 перца: Jim Dunlop Jazz 3 Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 edgecrusher = музикален магазин ?!? Евала!!! edgecrusher=заплаха за музикалите магазини!!! Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 Хихи... Edgecrusher, браво бе! А по това KKV колко лиги точих, ама 3 000 кентавъра (в Бг пари). Иначе си струва. Ама кви са тея перца дето ги ползвате поголовно?? Аз открайвреме съм свикнал да жуля с Jim Dunlop 2.0 (бе пише че е за бас, ама кой ти гледа). Ползвам чат-пат Gibson Pure H или разни други пак H, ама много бързо се изтъркват и ме дразнят. Знам че си развалям атаката, да не говорим за струните, ама всеки дефект - ефект, дет' се вика. :twisted: Цитирай
ALBIREO Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 Китара: Ibanez RG570 Струни: Earnie Ball 8-38 Перца: Dunlop 1,5 Кубе: Marshall VS100R Guitar effect processor: Behringer V-amp 2 Keyboard: Roland D10 PC колони: Creative P580 Sound card: SB Live! 5.1 Цитирай
bulby Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 Бах мама му, как ви понасят тези 8ци бе ? Мен 9ките вече не ми вършат работа Цитирай
One_Voice Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 аз вероятно ште сум с Ibanez GRX 170BK ако най накрая го взема. Иначе не мога да си намеря комбо ама хубаво 30 вата Ако някои има идеи да казва Цитирай
ALBIREO Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 Бах мама му, как ви понасят тези 8ци бе ? Мен 9ките вече не ми вършат работа Как точно не ти понасят? За мен са перфектни Цитирай
Fenix Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 Бах мама му, как ви понасят тези 8ци бе ? Мен 9ките вече не ми вършат работа Как точно не ти понасят? За мен са перфектни То и за мене бяха. Сигурен ли си обаче че китарата ти е за 8ци? Цитирай
ALBIREO Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 То и за мене бяха. Сигурен ли си обаче че китарата ти е за 8ци? :think: Не, китарата ми не е за 8-ци, тя не е и за колана който ползвам и за перцето с което свиря - направо ще я хвърля след малко Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 направо ще я хвърля след малко Е, де-не, де!!! Цитирай
Fenix Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 То и за мене бяха. Сигурен ли си обаче че китарата ти е за 8ци? :think: Не, китарата ми не е за 8-ци, тя не е и за колана който ползвам и за перцето с което свиря - направо ще я хвърля след малко Гледай да я хвърлиш насам!! Цитирай
ZGAN Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 Ibanez GRX 140 и някакъв стар ефект SuperTube и т'ва е-перцата са ми 3mm,струните Framus - 9 модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Fenix Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 и т'ва е-перцата са ми 3mm,струните Framus - 9 3 mm??? Ти с кво свириш, с дискети? Цитирай
Fenix Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Най накрая и аз със снимка слагам я като линк само щото е мноо голяма. Другата китара (Rhoads-a) е на The Boss, един друг член на тоз форум http://viort.hit.bg/kitari.JPG Цитирай
Recommended Posts